Zlatica Gregorová Samospráva

Nový suvenír z dielne mesta: Kúpiť si môžete vkusné plechové hrnčeky

V rámci reklamy majú potešiť aj pripomenúť zaujímavé miesta. V Šali sa propagácia čoraz viac rozrastá.

Ilustračný obrázok k článku Nový suvenír z dielne mesta: Kúpiť si môžete vkusné plechové hrnčeky
Zdroj: Mesto Šaľa

V poslednom čase mesto Šaľa čoraz viac rozširuje ponuku propagačných materiálov. Okrem tých tlačených, ktoré oboznamujú s pamätihodnosťami Šale si záujemca môže zaobstarať aj mapu mesta s potrebnými informáciami a napríklad získať aj štýlový hrnček.

S emblémom mesta

Okrem toho je v ponuke niekoľko druhov magnetiek a dokonca si môžu návštevníci, ale aj obyvatelia mesta domov doniesť sypaný čaj alebo voňavú sviečku. To všetko s emblémom Šale, aby sa o nej dozvedeli ľudia v rôznych končinách Slovenska alebo aj v zahraničí.

Plechové hrnčeky

Reklamné predmety slúžia najmä na zviditeľnenie aj ako milá spomienka. V šalianskej radnici do stále pokračujúceho projektu prizvali aj domácich umelcov. Tí sa podieľajú na grafickom aj manuálnom stvárnení podôb mesta. Okrem fotografií sú to námety na magnetky a najnovšie k týmto predmetom pribudli plechové hrnčeky, ktoré pripomínajú staré dobré retro časy. Plecháče sú krémovej farby a zdobia ich rôzne historické pamiatky. Sú nerozbitné i preto dobre poslúžia ako darček cezpoľným.

Nedávno mesto zverejnilo, že v pláne sú ďalšie propagačné materiály. Tentoraz na to chcú ísť hravo. V portfóliu predmetov tak pribudnú záložky do knihy, ktoré využije mladší aj starší čitateľ, ale pribudnú aj skladačky – puzzle. Najmenším iste poslúži pexeso a snáď každý sa poteší vreckovému kalendáru na rok 2019.

Majú víťaza

Radnica už aj vybrala z ponúk, ktoré záujemcovia o ich výrobu predložili. Víťazná spoločnosť sídli v Bratislave. Propagácia hravou formou bude stáť približne 2112 eur s DPH. Bratislavská spoločnosť tak zabezpečí grafické spracovanie, tlač a vydanie propagačných predmetov mesta Šaľa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM