Zlatica Gregorová Samospráva

Močenskí úradníci sa sťahujú: Rekonštrukcia obecného úradu sa začne už onedlho

Ďalšia verejná budova v okrese Šaľa bude modernejšia. Samospráva v blízkej dedine už vlani začala podnikať kroky k veľkej oprave.

Ilustračný obrázok k článku Močenskí úradníci sa sťahujú: Rekonštrukcia obecného úradu sa začne už onedlho
6
Galéria
Zdroj: OcÚ Močenok

Už v najbližších mesiacoch sa môže začať rekonštrukcia obecného úradu. Po administratívnych záležitostiach, ktoré vedú k samotnej realizácii, spustia veľkú renováciu. Obec na projekt získala Nenávratný finančný príspevok v sume 788 420,71 eur. Päťpercentná spoluúčasť obce je 41 496 eur a celková výška oprávnených nákladov je 829 916,54 eur.

Veľká oprava

Hlavným cieľom rekonštrukcie bude Zníženie energetickej náročnosti Združeného objektu v obci Močenok. Počas stavebných prác by mali byť vymenené okná i dvere, rovnako by malo dôjsť k výmene a modernizácii vykurovania a tiež aj osvetlenia. Práce majú odštartovať vo februári 2020. Dovtedy z pôvodnej budovy obecného úradu musí byť všetko preč.

Úradníci si už balia svoju agendu a o pár dní sa začnú sťahovať do náhradných priestorov.

Sťahovanie

Prednostka OcÚ v Močenku Lucia Hambalková na obecnom webe informovala obyvateľov: „Oznamujeme občanom, že z dôvodu rekonštrukcie budovy obecného úradu sa jednotlivé oddelenia presťahujú do Kultúrneho strediska – kláštor (ul. Školská 1690/7). Sťahovanie začne od pondelka (t.j. 27. 01. 2020) a bude trvať do piatka (t.j. 31.01.2020). V tento deň bude obecný úrad ZATVORENÝ a nebudú fungovať pevné linky. Žiadame občanov o zhovievavosť a trpezlivosť.“

Súrne prípady

Ak nastanú súrne prípady, kedy budú občania Močenka vyžadovať pomoc úradníkov, môžu kontaktovať Klientske centrum na mob. č.: 0905 330 146, alebo prednostku na mob.č.: 0918 815 995.

Foto. ilustračné

Vo fotogalérii uvidíte vizualizáciu Moderrnizácie Obecného úradu v Močenku.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

Močenskí úradníci sa sťahujú: Rekonštrukcia úradu sa začne už onedlho, FOTO
6
Galéria
Zdroj: OcÚ Močenok
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM