Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Túžba po chlpáčovi nebude snom: Zoberte si útulkáča!

Náš zvierací seriál s ponukou OZ Zatúlané psíky pokračuje. I dnes vám ponúkame do vášho príbytku milého spoločníka.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Túžba po chlpáčovi nebude snom: Zoberte si útulkáča!
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

V útulku OZ Zatúlané psíky na Vlčanskej ceste je množstvo adeptov, ktorí čakajú, že si pre ne prídu dobrí ľudia. Mnohí majú za sebou pohnuté osudy a je načase, aby s vami prežívali radosť a šťastie.

Milí spoločníci

Tak sa pohodlne usaďte a pozrite sa, kto sa uchádza o vašu priazeň. Pri každom chlpáčovi nájdete stručný popis aj fotografiu. Potom už len stačí kontaktovať správou alebo telefonicky pracovníkov OZ Zatúlané psíky Šaľa a dohodnúť si detaily a nový člen rodiny môže byť váš. Tak neváhajte a vyberajte. Kapacita útulku je aktuálne naplnená a veľmi pomôže, ak si pre štvornohého miláčika prídete čo najskôr.

Kvalitná opatera

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

NEEWE je fenočka, ktorá môže znázorňovať čo je to „pohľad psích očí“…ovláda ho dokonale a jej oči sú priam magické. Neewe je spočiatku trošku plachá, ale keď si ju človek získa niet lepšieho psíka.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

VILKO je starší psíček, ktorý sa našiel túlať po Šali a nikto sa k nemu nehlási. Vilík je senior a má rád pokoj, ale má v sebe ešte kopec energie a radosti zo života. Chýba mu iba jeho vlastná rodinka. A tak, neváhajte…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

PEPE, nádherný psíček, ktorý sa v útulku necíti dobre. Pepe potrebuje veľa lásky a citlivý prístup, je to jemný a nežný kamarát.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

MUTZI je drobný, kučeravý psíček. Mutzi je všade a o všetkom má prehľad…najradšej sa ale zdržiava pri človeku. Tento psík bude perfektný kamarát a strážca domu, ktorý si svojho pána nedá ani za nič.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

MAJDA, kríženka zlatého retrievera s úsmevom na tvári. Majda je typický rodinný pes, milá, veselá, milujúca ľudí. Ako a prečo sa ocitla na ulici a sama..... to si nevieme ani len predstaviť…

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM