Zlatica Gregorová Rôzne

Ak ešte nemáte doma útulkáča, spozornite: Teraz je ten správny čas!

Pokračujeme v našom pravidelnom seriáli o psíkoch OZ Zatúlané psíky Šaľa. Možno ste aj vy riešili dilemu, či si domov zadovážiť "útulkáča."

Ilustračný obrázok k článku Ak ešte nemáte doma útulkáča, spozornite: Teraz je ten správny čas!
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Verte, že ak psíkovi z útulku poskytnete domov a láskavú starostlivosť, mnohonásobne sa vám za ňu odvďačí. Získate v ňom verného kamaráta na celý život. Ak by ste nevedeli, odkiaľ si psíka zobrať, môžete sa inšpirovať našim výberom a zavítať rovno do Zatúlaných psíkov na Vlčiansku cestu, pár kilometrov za Šaľou.

Naj kamaráti

Psíci dočasnej starostlivosti dostávajú v útulku odbornú starostlivosť aj lásku. Najradšej si však spolu s vami vytvoria domov plný radosti a oddaného priateľstva. Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

RITA a KITTY sú mamka s dcérkou a fungujú ako spoľahlivá deratizačná čata. Ich vášňou je honba na myši a iné hlodavce. Okrem toho sú to roztomilé a prítulné fenky, ktoré budú šťastné v pokojnom a stabilnom prostredí.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

VIGO je oddaný mix labradora, má tri roky. Je to verný a spoľahlivý spoločník, svojho pána by najradšej sprevádzal na každom kroku.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

JUPITER alias Jupík je drobný, nenápadný psíček. Jupík má problém s pooperačnou ranou, ktorá sa mu zapálila a nechce sa zahojiť. Je to bolestivé a nepríjemné, Jupík potrebuje pomoc čím skôr, aj vo forme dočasnej opatery.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

PEPSI je menšia, spoločenská a veľmi kontaktná fenka. Pepsi miluje teplúčko a pohodlie, zimu v útulku znáša veľmi zle.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

CHIVAS bol odobratý z príšerných podmienok. Je to väčší strapatý psík nabitý energiou, ktorý bol kedysi držaný v tme, špine a chlade zavretý bez pohybu. Chivas sa teší na lepší život v rodine, do ktorej by patril.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM