Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Psíci z útulku už čakajú: Pozrite si náš seriál s ponukou a vyberajte

Po vianočných aj zaťažkávajúcich novoročných sviatkoch sa život dostáva do bežného módu. Na ten nabiehajú aj pracovníci OZ Zatúlané psíky Šaľa.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Psíci z útulku už čakajú: Pozrite si náš seriál s ponukou a vyberajte
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Aj po celý nasledujúci rok vám ponúkneme adeptov na štyroch labkách, ktorých by ste si mohli vziať do svojich domácností a poskytovať im lásku a opateru, ktorú si zaslúžia. Iste vám ju nezištne oplatia.

Ktorý bude váš?

Pokojne sa usaďte a pozrite si našu fotogalériu. O chlpatom spoločníkovi, ktorého si plánujete vziať domov si môžete prečítať všetky základné informácie aj uvidíte aj jeho fotografiu. Potom už len stačí, aby ste sa ozvali pracovníkom OZ Zatúlané psíky Šaľa a psík je váš.

Aby vám štvornohého miláčika nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Veterinárne ošetrené

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

LIAM je nádherný mix Akita Inu. Bezproblémový ale veľmi teritoriálny psík, ktorý miluje a ochraňuje svoju rodinu. Liam veľmi trpí v odchytovom kotci a hľadáme mu súrne novú rodinu.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Iba šesťkilový drobček bez mena, nájdený v Šali veľmi mrzne v útulkových podmienkach. Aj pre neho by bol nový domov krásnym začiatkom nového roka.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

MARLEY. Aktuálne pribúdajú aj prvé nevhodne zvolené vianočné darčeky. Psík nepatrí pod stromček ako darček na Vianoce. Jedným z mnohých, ktorý na to doplatil, je aj 10-mesačný malý Marley. Na domov teraz čaká v studenom koterci a sám…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Staručký PICKO a mladý pes LABKA sú nerozluční parťáci. Hlavne chatrné zdravie Picka je priamo naviazané na prítomnosť jeho bračeka, on ho robí šťastným. Pre oboch by padlo vhod spoločné umiestnenie.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

COSMO je statný a krásny pes, napriek tomu sa v zime vyslovene trápi. Cosmovi sa dokonca začali tvoriť drobné omrzliny. Naozaj akútne by tento statný fešák potreboval ísť do tepla. Je to úplne dokonalý rodinný psík, znášanlivý a poslušný.

FOTO, Psíci z útulku už čakajú: Pozrite si náš seriál s ponukou
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM