Zlatica Gregorová Rôzne

Osvojte si už teraz milé šteniatko: Postarajte sa o pármesačného miláčika, FOTO

Aj začiatkom októbra vám ponúkame päť šteniatok. S ochladením sa vyrovnávajú ťažko a tak by ste si ich mohli rýchlo osvojiť.

Ilustračný obrázok k článku Osvojte si už teraz milé šteniatko: Postarajte sa o pármesačného miláčika, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

V nehostinných podmienkach útulku sa teraz na jeseň, keď sa nočné teploty približujú k nule, ocitlo až 5 šteniatok rôzneho veku a vzrastu. Pre šteniatka je dôležité, aby čím skôr vymenili útulkový koterec za rodinné prostredie, ich zdravie je ohrozené v omnoho väčšej miere ako u dospelých psíkov,“ prosia o pomoc pracovníci OZ Zatúlané psíky Šaľa.

Rýchly kontakt

Pozrite si našu fotogalériu a prečítajte si o každom šteniatku všetko podstatné. Ak sa vám niektorí z nich zapáči a máte o neho vážny záujem, čo najskôr kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo sa informujte cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Veterinárne ošetrené

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Drobná 3-mesačná fenka čaká na záchranu v odchytovom kotci v Šali/ Veči. Toto šteniatko ešte nemá ani meno, jeho nálezcovia sa ho vzdali.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Útulkové šteniatko BERTA má iba dva týždne. Ona aj jej maminka Lujza (mix vlčiak/ husky) si hľadajú nový domov, v ktorom by Berta mohla vyrásť na veľkú slečnu.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Trojfarebný PABLO má len dva mesiace a asi 4 kg, Pablo sa našiel pri ceste so svojím bračekom a matkou, ktorá tam ležala mŕtva. Opustené šteniatka sa od nej ani nepohli.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

PICASSO je Pablov braček v čiernobielom prevedení. Je takisto len 8 týždňov starý, má iba 4–5 kg a je v útulku veľmi nešťastný. Obaja bračekovia potrebujú súrne do tepla.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

TREVOR má 4 mesiace a už má za sebou veľmi ťažký boj. Tevo sa našiel otrávený, o jeho záchranu sa začalo bojovať doslova v poslednej chvíli. Trevor denne dostáva niekoľko injekcií a pomaly, pomalinky sa dostáva z najhoršieho. Pamiatkou na ťažkú chorobu mu bude jeho citlivosť a naviazanosť na človeka. Tento psík svojho pána veľmi miluje a nasleduje doslova všade.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM