Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Je čas na nového spoločníka: Čo tak vybrať útulkáča?

Náš seriál o psíkoch pokračuje ďalej. Spolupracujeme na ňom s Občianskym združením Zatúlané psíky Šaľa.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Je čas  na nového spoločníka: Čo tak vybrať útulkáča?
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Štvornohí chlpáči sú často bezcitne vyhodení na ulicu, len preto, lebo sa komusi zunovali. Pes je živý tvor, ktoré potrebuje len vašu lásku a opateru. Za ňu sa vám odmení príjemnou spoločnosťou a dokonca vás aj vypočuje, ak sa budete chcieť vyrozprávať.

Domáci miláčikovia sa občas aj zatúlajú a vtedy im pomocnú ruku podávajú pracovníci šalianskeho útulku. My vám ponúkame niekoľko z nich, ktoré čakajú na to, že si ich prídete čo najskôr zobrať do svojich domovov.

V našej fotogalérii nájdete adeptov spolu s popisom, by ste sa vedeli čo najlepšie rozhodnúť. Po výbere sa čo najrýchlejšie vyberte k útulkáčom alebo ich kontaktujte e-mailom či telefonicky: 0903 280 997.

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

TEO je ročný psík, strapáčik, ako keby prebehol na druhú stranu z filmového plátna. Rozprávkový Teuško sa vrátil z adopcie a opätovne zažíva stres z koterca a návratu do útulku. Rodinné zázemie mu veľmi chýba. Teo má hygienické návyky aj základy poslušnosti.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

VRANKA je 14-ročná psia starenka. Dom v ktorom prežila celý svoj život prešiel do iných rúk a Vranka sa stala neželaným bremenom u bývalých aj nových vlastníkov. Vranka nerozumie, svoje dni trávi pri dverách útulku a čaká kedy si pre ňu jej rodinka príde. Seniorka Vranka si zaslúži posledné roky prežiť v kruhu rodiny.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

ADANA – útulkový šašo-jašo privíta každého na lopatkách. S nastaveným bruškom čaká na hladkanie. Aj Adana je ešte takmer šteňa a nezažila zatiaľ veľa dobrého. Ľudí však miluje a je to veselá kopa, radostné živé striebro.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

HELLIOS – dvojročný statný a urastený belgický ovčiak. Nádherný a poslušný, očividne cvičený kus psa. Hellios je pes ktorý potrebuje pohyb, aktivitu a úzky kontakt s človekom. Za to všetko sa odvďačí bezmedznou dôverou a vernosťou. Hellios je znášanlivý aj s inými psíkmi a dokonca ani mačičky mu nerobia problém. Skutočne ideálny pes.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Žolík je psík s hendikepom. Kvôli podvýžive v mladosti má pokrivenú jednu labku a aj originálne posadené ušká. Žolík má rok a pol, je učenlivý, poslušný a extrémne vďačný za každé pohladenie. Po ťažkom období v mladosti si zaslúži ten naj domov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM