Hokej

Ofenzíva Nových Zámkov hlási POSILU: Prichádza kanadský center

Vedenie novozámockého klubu pokračuje v príprave kádra na nadchádzajúci ligový ročník.

Ilustračný obrázok k článku Ofenzíva Nových Zámkov hlási POSILU: Prichádza kanadský center
Zdroj: Štefan Mácsadi

Novou posilou Býkov sa stal Marc-Olivier Roy. Vedenie novozámockého klubu podpísalo s kanadským centrom zmluvu do konca sezóny. HC Nové Zámky o tom informovali na svojom webe.

Nemôže sa dočkať

“Som veľmi rád, že sa môžem pripojiť k organizácii Býkov a už sa nemôžem dočkať, kedy prídem do Nových Zámkov, aby som spoznal svojich nových spoluhráčov a fanúšikov klubu,” povedal po podpise zmluvy Marc-Olivier Roy.

“Podarilo sa nám doplniť káder o kvalitného centra, ale najmä o dobrého chlapa po ľudskej stránke. Marco má výborný pohyb, čo je v našej lige dôležité. Nevyhýba sa tvrdej práci či už na ľade, alebo mimo neho. Verím, že dobre zapadne do mužstva a pomôže nám vo všetkých smeroch,” povedal pre klubový web tréner Erik Čaládi.

Verí v dlhú sezónu

28-ročný rodák z Quebecu už o Nových Zámkoch počul. “O klube som počul iba dobré veci, taktiež o fanúšikoch a atmosfére na štadióne, Verím, že v meste vytvoríme poriadny rozruch. Organizácia neustále rastie a Nové Zámky začali vzbudzovať záujem. Cítil som, že teraz by to mohla byť správna voľba aj pre mňa. Pokúsim sa dokázať všetkým, že môžem byť dôležitým hráčom pri úspechu mužstva. Verím, že to bude dlhá sezóna s výnimočným úspechom v play-off,” dodal Marc-Olivier Roy.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie správy z hokeja

Do Nových Zámkov prichádza 28-ročný kanadský center Marc-Olivier Roy, ktorý má bohaté skúsenosti so zámorským i...

Posted by HC Mikron Nové Zámky on Friday, July 7, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM