Hokej

Návrat strateného syna: Stupka si po troch sezónach oblečie dres Nových Zámkov

Po troch rokoch sa do Nových Zámkov vracia skúsený hokejista. Verí, že spolu s ostatnými hráčmi pozdvihne úroveň hokeja v Zámkoch ešte o kúsok vyššie.

Ilustračný obrázok k článku Návrat strateného syna: Stupka si po troch sezónach oblečie dres Nových Zámkov
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Slovenský hokejový útočník Václav Stupka bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v tíme HC Nové Zámky. Do mužstva sa vrátil po troch rokoch, ktoré odohral v drese HKM Zvolen. Klub informoval o novej akvizícii na oficiálnej stránke.

Vytvorili mu výborné podmienky

„Návrat do Nových Zámkov sa zrodil pri telefonáte so športovým manažérom pánom Valáškom a následne i prezidentom pánom Suchardom. Máme veľmi dobré vzťahy z minulosti a komunikácia bola vždy korektná. Mne aj mojej rodine vytvorili výborné podmienky pre návrat a preto sa už teším na novú výzvu. Verím, že spolu s ostatnými hráčmi pozdvihneme úroveň hokeja v Zámkoch ešte o kúsok vyššie, aby ľudia radi chodili na štadión, užívali si zápasy a fandili nám. Chceme mať čo najdlhšiu sezónu a preto očakávam, že sa všetci zodpovedne pripravíme a zabojujeme zo všetkých síl,“ povedal Stupka.

Čo od neho očakávajú?

Tridsaťšesťročný útočník v minulosti pôsobil aj v Žiline, Piešťanoch, Košiciach a Banskej Bystrici. Za Nové Zámky odohral v sezóne 2019/20 39 zápasov, v ktorých si na svoje konto pripísal 22 gólov a 17 asistencií.

„Vašo je skúsený a usilovný hráč. Verím, že nadviaže na úspešné obdobie a na vynikajúcu prácu, ktorú v Nových Zámkoch odviedol v minulosti. Očakávame od neho príkladnú pracovitosť, ktorá ho dlhodobo zdobí, a taktiež energiu, ktorú vie vložiť do zápasu,“ uviedol tréner Erik Čaládi.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Vedenie klubu spečatilo príchod skúseného slovenského útočníka Václava Stupku, ktorý sa na juh Slovenska vracia po troch...

Posted by HC Mikron Nové Zámky on Saturday, July 1, 2023
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM