Hokej

Nová POSILA v drese Býkov: Klub získal českého útočníka

Do Nových Zámkov mohol prísť už v uplynulej sezóne, no jeho prestup vtedy nevyšiel. Klub predstavil novú posilu.

Ilustračný obrázok k článku Nová POSILA v drese Býkov: Klub získal českého útočníka
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Český hokejista Albert Michnáč sa stal novou posilou tímu HC Nové Zámky. Klub informoval o novej akvizícii na svojej oficiálnej stránke.

Verí vo víťazstvá

Dvadsaťštyriročný útočník pôsobil v uplynulom ročníku v Kladne za ktoré odohral 35 zápasov so ziskom šiestich bodov.

„S klubom sme boli v spojení už počas minulej sezóny, vtedy môj prestup napokon nevyšiel. Nové Zámky však mali naďalej záujem a som veľmi rád, že môžem byť súčasťou ich tímu. Myslím si, že máme veľmi kvalitné mužstvo, takže verím v čo najviac víťazstiev. Očakávam, že budem patriť k ofenzívnym ťahúňom tímu,“ povedal Michnáč, ktorý pôsobil na Slovensku aj v ročníku 2021/22, keď hral za Prešov.

Silný na puku

"Albert je pracovitý útočník, šikovný a silný na puku, zároveň dobre fyzicky vybavený. Ideálne preto zapadá do štýlu našej aktívnej hry a systému. Má veľký potenciál presadiť sa v našej lige, čo dokázal už počas pôsobenia v Prešove. Po sezóne v českej extralige očakávame, že bude ťahúň nášho útoku,” uviedol tréner Erik Čaládi.

Nakoľko Michnáč spĺňa jednu z výnimiek k udeleniu štátneho občianstva Slovenskej republiky, klub pracuje na jeho získaní. Na súpiske „býkov“ by preto nemal zaberať legionárske miesto.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Ofenzívu Býkov posilní šikovný útočník Albert Michnáč, ktorý naposledy pôsobil v českom Kladne. S vedením klubu podpísal...

Posted by HC Mikron Nové Zámky on Tuesday, July 4, 2023
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM