Správy

Nitra hľadá DVOCH vodičov: Na aké PLATOVÉ podmienky ich chce nalákať?

Mesto zverejnilo výberové konania na pozíciu vodičov Strediska mestských služieb. Čo potrebujú splniť uchádzači?

Ilustračný obrázok k článku Nitra hľadá DVOCH vodičov: Na aké PLATOVÉ podmienky ich chce nalákať?
Zdroj: Mesto Nitra

Mesto Nitra na svojom webe informovalo o dvoch voľných pracovných miestach vodičov Strediska mestských služieb. Jedna pozícia je pre referát správy a opráv miestnych ciest a druhá pre referát správy a údržby verejnej zelene.

V oboch prípadoch ide o plný pracovný úväzok.

Pri práci pre referát správy a opráv miestnych ciest vás čaká riadenie a obsluha nákladných áut, kontrola technického stavu zverených áut, strojov a zariadení a vykonávanie ich základného servisu. V čase zimnej údržby bude úspešný uchádzač pracovať ako vodič posýpacieho auta.

Podmienkou je vodičské oprávnenie skupiny B a C, platná kvalifikačná karta vodiča a platné psychotesty. Hraničný termín pre posielanie prihlášok je do 17. marca.

Prečítajte si tiež

V prípade práce pre referát správy a údržby verejnej zelene je hlavnou náplňou riadenie a obsluha traktora s prídavným zariadením – cepák na ramene. Ostatné činnosti sú zhodné s vyššie spomenutou pozíciou. Aj tento vodič sa musí pripraviť na riadenie posýpacieho auta počas zimnej sezóny. Okrem iných patrí medzi základné požiadavky aj vodičské oprávnenie skupiny T a vítaný je aj strojnícky preukaz. Termín na podávanie prihlášok je do 15. marca.

Platové podmienky

V oboch prípadoch je pracovný čas od 16. marca do 14. novembra od 7.00 do 15.00 hodiny. Počas zimnej sezóny (15.11. až 15.3.) sa pracuje na 12-hodinové zmeny.

A aký ponúkajú plat na obe pracovné miesta? „Suma základnej zložky mzdy predstavuje 1 115,00 eur odmeny v súlade s Poriadkom odmeňovania zamestnancov Mesta Nitra a platnou Kolektívnou zmluvou,“ informuje mesto Nitra.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM