Správy

Prasknuté potrubie na Dieloch narobilo veľké problémy: Chodník sa prepadáva, FOTO

Po havárii na vodovodnom potrubí budú musieť opraviť mestský chodník. Voda ho podmyla a na mnohých miestach sú diery.

Ilustračný obrázok k článku Prasknuté potrubie na Dieloch narobilo veľké problémy: Chodník sa prepadáva, FOTO
6
Galéria

Havarijná situácia nastala ešte v nedeľu 5. marca. Na Dieloch prasklo vodovodné potrubie, ktoré vlastní ZsVS a následne prišlo k prepadnutiu chodníka Na Hôrke 1, ktorý je vo vlastníctve mesta.

Prečítajte si tiež

Cesta medzi parkoviskom a bytovým domom bola celá zaplavená. Priestor ohradili páskou. Na chodníku však ostali prepadnuté miesta.

„O tejto situácii vieme, v pondelok nás kontaktovali zo Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti s informáciou, že prasklo potrubie,“ uviedol hovorca mesta Tomáš Holúbek.

Chodník opravia

Škodovú udalosť mesto nahlásilo svojej poisťovni. „Avšak po preverení situácie a po dohode s vodárňami bude celý havarijný stav na prasknutom potrubí aj opravu chodníka riešiť ZsVS cez svoju poistku ako zodpovednostnú škodu vo svojej poisťovni, poškodený a prepadnutý chodník dajú teda do pôvodného stavu na svoje náklady,“ informoval hovorca Tomáš Holúbek.

„Našu poisťovňu požiadame o ukončenie predmetnej škodovej udalosti, keďže škodová udalosť bude riešená cez poisťovňu, s ktorou majú poistnú zmluvu uzavreté vodárne,“ dodal hovorca.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Potopa a prepadnutý chodník na Dieloch
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM