Správy

Mesto poteší fanúšikov hokeja: Na zápasy s Košicami vypraví špeciálne AUTOBUSY

Už žiadne zdĺhavé hľadanie parkovacieho miesta pred hokejovým štadiónom. Mesto pred play-off prinesie alternatívnu možnosť dopravy.

Ilustračný obrázok k článku Mesto poteší fanúšikov hokeja: Na zápasy s Košicami vypraví špeciálne AUTOBUSY
Zdroj: Dnes24.sk

Nitra sa po vyradení Popradu v predkole 3:0 na zápasy predstaví v štvrťfinále, kde zabojuje proti HC Košice. Séria štartuje na východe už v piatok 17. marca. V kabíne HK Nitra panuje dobrá nálada a pripravujú sa aj fanúšikovia.

Špeciálne autobusy

Po dvoch kolách sa séria presunie pod Zobor. Nitra je hokejové mesto a uvedomuje si to aj radnica. Na zápasy v utorok a v stredu vypraví špeciálne hokejové autobusy.

„Na zápasy vypravíme posilové autobusy linky 35. Pôjdu v jej trase, teda z Klokočiny cez centrum Nitry a Chrenovú až do mestského parku, k štadiónu,“ informoval hovorca mesta Tomáš Holúbek.

Odchod zo začiatočnej zastávky na Kmeťovej ulici bude 70 minút pred zápasom (v utorok o 16.50 a v stredu o 17.20 h.).

Prečítajte si tiež

Podľa hovorcu prídu autobusy k zimnému štadiónu 45 minút pred začiatkom zápasu.

„Zo zimného štadióna budú spoje odchádzať 30 minút po skončení zápasu z areálu FC Nitra, z parkoviska medzi zimným a futbalovým štadiónom. Trasu budú mať rovnakú ako po ceste na štadión, len v opačnom smere,“ dodal Tomáš Holúbek.

Výzva radnice

O hokej je v Nitre veľký záujem. Pravidelne je počas play-off plné parkovisko pred štadiónom a fanúšikovia musia dlho hľadať parkovacie miesta.

„Hokejové autobusy sme zriadili práve preto, aby fanúšikovia mali aj inú možnosť dostať sa na zápas ako ísť autom. Ak aj prídete autom, prosíme, aby ste rešpektovali dopravné značenie a už neparkovali na cyklotrase alebo autobusových zastávkach,“ prezradil hovorca mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM