Správy

Mestská polícia hľadá operátora kamerového systému: Láka na 13. plat a BENEFITY

Mestská polícia v Nitre hľadá nového kolegu. Na starosti bude mať dohľad na bezpečnosť prostredníctvom kamerového systému.

Ilustračný obrázok k článku Mestská polícia hľadá operátora kamerového systému: Láka na 13. plat a BENEFITY
Zdroj: Mestská polícia Nitra

Mestská polícia v Nitre obsadzuje voľné pracovné miesto na pozícii operátor mestského kamerového systému (MKS).

Čo musíte spĺňať?

„Operátor MKS je povinný najmä sledovať monitorovaný priestor snímaný nainštalovanými kamerami a v prípade podozrivej udalosti nasmerovať k nej kameru, oznámiť operačnému príslušníkovi zistené udalosti z kamerového systému, v prípade potreby zálohovať podozrivé alebo dôležité udalosti, podľa pokynov nadriadených plní ďalšie úlohy uložené v súlade s dohodnutým druhom práce,“ informuje mestská polícia.

Výberové konanie sa bude konať 30. marca o 8.00 hodine na útvare mestskej polície na Cintorínskej ulici č. 6 v Nitre. Predpokladaný nástup do zamestnania je 14. apríla.

Mestská polícia vyžaduje bezúhonnosť, priznanú invaliditu viac ako 40% – nie postihnutie zrakového orgánu, zdravotnú a psychickú spôsobilosť na prácu v noci, aktívne ovládanie textového procesoru Word a tabuľkového procesoru Excel a aktívne ovládanie úradného jazyka slovom i písmom (slovenského jazyka). Termín na podávanie žiadostí je 28. marca do 14.00 hodiny.

Prečítajte si tiež

Plat a benefity

Úspešný uchádzač sa môže tešiť na nástupný plat 978 eur. Navyše, ak k 31. októbru odpracuje viac ako 6 mesiacov a menej ako tri roky, má nárok na trinásty plat vo výške 75% zmluvnej mzdy.

Ak odpracoval viac ako tri roky, trinásty plat bude v plnej výške zmluvnej mzdy.

Poteší aj päť dní dovolenky navyše, šesťdňový rehabilitačný pobyt po splnení základných podmienok, príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie, bezplatné využívanie fitness centra s rodinným príslušníkom a finančný príspevok na jednu stravnú jednotku 4,22 eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM