Samospráva

Chcete pracovať v Nitre? Mesto hľadá STRÁŽCU tržnice: Takýto ponúka PLAT

Mesto Nitra ponúka pracovné miesto na plný úväzok. Aké sú požiadavky a plat?

Ilustračný obrázok k článku Chcete pracovať v Nitre? Mesto hľadá STRÁŽCU tržnice: Takýto ponúka PLAT
19
Galéria
Zdroj: Mesto Nitra

Mesto Nitra vyhlásilo výberové konanie na voľnú pracovnú pozíciu prevádzkového pracovníka – stráženie tržnice.

Pracovný čas podľa rozpisu bude stanovený na každý druhý deň v týždni, vrátane soboty a nedele v čase od 6.00 hod do 18.00 hod. Práca zahŕňa aj nočné zmeny, a to v čase od 18.00 hod. do 6.00 hod.

Prečítajte si tiež

Náplň práce

Úlohou pracovníka bude ochrana majetku mestskej tržnice proti rozkrádaniu, poškodzovaniu a vniknutiu nepovolaných osôb, obchôdzky objektu za účelom kontroly objektu, udržiavanie čistoty na trhovej ploche, podľa potreby bude vysýpať smetné nádoby a zametať plochy – hlavná a zadná brána.

Pracovná pozícia zahŕňa aj udržiavanie čistoty v okolí kontajnerov počas celého dňa, v zimnom období odstraňovanie snehu a posyp drťou alebo soľou na trhovej ploche. V prípade daždivého počasia bude jeho úlohou aj kontrola povaly.

A aký mesto ponúka plat?

„Minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje 700,00 eur a odmeny v súlade s Poriadkom odmeňovania zamestnancov Mesta Nitra a platnou Kolektívnou zmluvou,“ uvádza radnica.

K platu ponúka zamestnancovi benefity v podobe príspevku na stravovanie či doplnkového dôchodkového sporenia.

Uchádzač by mal mať základné vzdelanie a zodpovedný prístup k pracovným úlohám. Mesto tiež vyžaduje samostatnosť, spoľahlivosť, fyzickú zdatnosť, manuálnu zručnosť i komunikáciu s ľuďmi.

Kandidáti na funkciu „prevádzkový pracovník – stráženie- tržnica“ zašlú poštou alebo doručia svoje písomné prihlášky do podateľne MsÚ v Nitre v zalepenej obálke označenej „VK – Tržnica-stráženie“ najneskôr dňa 15.02.2023 na adresu: MESTO NITRA, Mestský úrad, Štefánikova tr. č. 60, kancelária prednostu, 950 06 Nitra alebo zašlú elektronicky na e-mail: Katarina.Koprdova@msunitra.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Mestská tržnica v Nitre
19
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM