Lucia Lauková Kultúra

Odštartuje plesovú sezónu pod Zoborom: Nitru čaká séria tanečných zábav

Páni nahodia obleky, dámy predvedú svoje róby. Parketoví levi sa už môžu tešiť na tradičnú plesovú sezónu a samozrejme veľa dobrej zábavy.

Ilustračný obrázok k článku Odštartuje plesovú sezónu pod Zoborom: Nitru čaká séria tanečných zábav
Zdroj: TASR

Po novoročných oslavách prichádzajú na rad plesy. Na parkete sú ako doma aj Nitrania. Už počas prvých mesiacov nového roka budete mať možnosť predviesť svoje tanečné kúsky, ale hlavne zabaviť sa. Tieto plesy čakajú Nitru.

Mestský reprezentačný ples

25. januára od 18.30 h v Estrádnej hale PKO Nitra

Ples sa bude konať 25. januára od 18.30 h v Estrádnej hale PKO Nitra. Slávnostné otvorenie plesu bude o 19.00 hodine. V programe vystúpia Happyband orchestra, ABBA Show, Cimbal Brothers, Pavol Hammel, Milan Veróny band a Akadémia Tanca Nitra. O 23.00 bude nasledovať zlosovanie plesových vstupeniek. Voľná zábava potrvá do 04.00 h. Večerom bude sprevádzať Richard Vrablec. Cena vstupenky je 60 eur/prízemie, 50 eur/poschodie. Výťažok zo vstupenky bude venovaný na charitatívne účely.

Poľovnícky ples

2. februára o 19:00 hod. PKO Nitra

V poradí 35. ročník Reprezentačného plesu poľovníkov a priateľov prírody sa bude konať prvú februárovú sobotu. Ples organizuje Slovenský poľovnícky zväz, Okresná organizácia Nitra v spolupráci s Obvodnou poľovníckou komorou Nitra. Cena vstupenky je 40 eur na osobu. Vstupenky sú v predaji v priestoroch kancelárie OkO SPZ Nitra.

Zoborský ples

8. februára od 20:00, Artin

V poradí 7. ročník Zoborského plesu nielen pre Zoborčanov pod záštitou Zoborského skrášľovacieho spolku sa bude konať 8. februára. O dobrú zábavu sa postarajú Kapela Spodorecha a cigánska ľudová hudba pod vedením Jozefa Kozmu. Cena vstupenky je 35 eur. V cene je prípitok, predjedlo, slávnostná večera,večerný raut, minerálka, víno, slané pečivo a dezert. Výťažok z tomboly bude venovaný na záchranu ruín zoborského kláštora.

Ples podnikateľov

16. februára od 19:00 hod. PKO Nitra

Tretiu februárovú sobotu sa bude konať Ples podnikateľov ich zamestnancov a priateľov. Večer bude moderovať Štefan Skrúcaný. V programe vystúpi kapela Desmod, Kandráčovci, hudobná skupina Profil, Terchovská muzika spod Sokolia a Tanečná škola Interclub Bratislava. Cena vstupenky je 70 eur.

Matičný ples

16. februára o 19:00 hod. v Spojenej škole, Slančíkovej 2

Podujatie sa uskutoční 16. februára 2019 o 19:00 hod. v Spojenej škole Slančíkovej 2 Nitra. Vstupné je 35 eur. Do tanca bude hrať Janissa band. Tešiť sa môžete na dve večere a bohatú tombolu.

Viete o plese, ktorý nie je v našom zozname? Dajte nám vedieť!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM