Lucia Lauková Šport Hokej

Novinka z kuchyne HK Nitra: Nedeľné zápasy začnú skôr!

Vedenie HK Nitra sa rozhodlo zmeniť čas zápasov, ktoré sa budú hrávať v nedeľu. Na hokejové zápolenia budú fanúšikovia chodiť skôr.

Ilustračný obrázok k článku Novinka z kuchyne HK Nitra: Nedeľné zápasy začnú skôr!
Foto: Rastislav Búgel

Nedeľňajšie zápasy HK Nitra sa na domácom ľade pod Zoborom budú hrať v skoršom čase. Fanúšikov o tom informoval oficiálny web HK Nitra.

„Vedenie HK Nitra sa rozhodlo od decembra zmeniť čas zápasov, ktoré sa na nitrianskom ľade budú hrávať v nedeľu. Už v nedeľu 4. decembra proti Košiciam sa bude hrať v novom čase o 15.00,“ píše sa na webe klubu.

Rozhodnutie odôvodnil prezident klubu Miroslav Kováčik. Ten vymenoval niekoľko dôvodov opodstatnenia tohto kroku. „Prispôsobujeme sa európskym moderným trendom. Skorší poobedný čas cez víkend je už niekoľko rokov využívaný vo Švédsku a Fínsku, takisto v Česku. Sme názoru, že ide o lepší čas aj pre rodiny, keďže vypĺňa sa tým hluché poobedie medzi nedeľným obedom a večerom. Takisto domov fanúšikovia prídu už o šiestej večer a môžu sa tak vo zvyšku nedele venovať rodinám a lepšie sa pripraviť na štart nového pracovného týždňa. Veríme, že týmto rozhodnutím robíme ústretový krok smerom k našim priaznivcom,“ povedal pre web HK Nitra prezident klubu Miroslav Kováčik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM