Lucia Lauková Krimi

Nočná vlámačka v predajni bicyklov v Nitre: Ukrajinec rozbil výklad kladivom, FOTO

V jednej z nitrianskych predajní bicyklov došlo k vlámaniu. V putách skončil 32-ročný Ukrajinec.

Ilustračný obrázok k článku Nočná vlámačka v predajni bicyklov v Nitre: Ukrajinec rozbil výklad kladivom, FOTO
4
Galéria

Policajti nitrianskej policajnej motorizovanej jednotky majú za sebou rýchly a úspešný zákrok. „Operačné stredisko prijalo v noci na dnes (piatok 18. mája pozn.red.) anonymné oznámenie, že na Štúrovej ulici v Nitre sa pravdepodobne niekto vlámal do predajne s bicyklami,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa v Nitre, Renáta Čuháková.

„Hliadka po príchode na miesto spozorovala, že v obchode sa pohybuje osoba. Okamžite si privolali posilu a 32-ročného podozrivého muža zadržali. Keďže sa im pokúšal ujsť museli použiť hrozbu zbraňou a po zadržaní mu nasadiť putá,“ prezradila nitrianska policajná hovorkyňa, Renáta Čuháková.

Podľa slov hovorkyne KR PZ v Nitre, Renáty Čuhákovej sa podozrivý do predajne dostal cez výklad, ktorý si rozbil prineseným kladivom a vo vnútri vypáčil pokladničku.

„Krádežou bicykla, ktorý už mal prichystaný, spôsobil majiteľovi škodu za viac ako 3200 eur. Z pokladne si odniesol finančnú hotovosť,“ povedala policajná hovorkyňa, Renáta Čuháková. Doplnila, že so zadržaným mužom pôvodom z Ukrajiny prebiehajú momentálne procesné úkony prostredníctvom tlmočníka.

„V prípade je začaté trestné stíhanie vo veci pre trestný čin krádeže vlámaním. V zmysle trestného zákona hrozí za tento trestný čin 3 až 10 rokov väzenia,“ dodala krajská policajná hovorkyňa v Nitre, Renáta Čuháková.

Nočná vlámačka v predajni bicyklov v Nitre: Ukrajinec rozbil výklad kladivom, FO
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM