Lucia Lauková Šport Futbal

Nitra v závere prípravy úspešná: Zdolala maďarský FC Dorogi

Futbalisti Nitry zdolali na záver prípravy maďarský FC Dorogi 3:1. Skóre zápasu uzavrel Majo Chari v 88.minúte.

Ilustračný obrázok k článku Nitra v závere prípravy úspešná: Zdolala maďarský FC Dorogi
Zdroj: bazala.sk , FC Nitra

Na záver prípravy futbalisti FC Nitra zdolali maďarský FC Dorogi 3:1. Zápas sa hral na ihrisku v Dolných Obdokovciach. Ako uvádza FC Nitra na svojom webe, prvá gólová príležitosť prišla už v 7.minúte, keď Vestenický vystrelil spoza šestnástky, ale brankár to vyrazil na rohový kop. „Zaujímavá krídelná akcia prišla v 18.minúte, Kunik po pravej strane vysunul Vestenického, ktorý technickou strelou prehodil brankára hostí a otvoril skóre,“ píše web FC Nitra. Do konca prvého polčasu mala Nitra ešte pekné šance a gólovou príležitosťou a so zmenenou zostavou vstupovali Nitrania do druhého polčasu.

V 65. minúte Kunik presne prihral Fábrymu, ktorý zvýšil skóre. Ako uvádza stránka nitrianskeho klubu, v 77.minúte prišlo k našej chybe v strede ihriska a súperovi sa podarilo znížiť. „Do hlavičkového zakončenia sa dostal Marek Fábry v 83.minúte po Chovancovom centri, ale mieril nad. Skóre zápasu uzavrel Majo Chari v 88.minúte po štandardnej situácii spoza šestnástky na konečných 3:1,“ dodáva web FC Nitra.

FC Nitra – FC Dorogi 3:1 (1:0)

Góly Nitry: 18. Vestenický, 65. A. Fábry, 88. Chari

FC Nitra: Hroššo (61. Šípoš) – Kunik (70. Fabiš), Križan, Farkaš, Chovanec, Kóňa © (61. Charizopulos), Kotrík (46. Šimončič), A.Fábry (70. Macho), Taiwo, Chobot (46. Steinhübel), Vestenický (61. M.Fábry)

Dorogi FC: Horváth – Erdélyi, Csató, Berkó, Z.Nagy, Fodor, Lénárth, Meszáros, Fagaró, I.Nagy, Szedlár

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM