Lucia Lauková Šport Iné športy

Nitra proti Ľubovni nezaváhala: Ďalším súperom je Spartak Myjava

Favorizovaná Nitra si zo zápasu proti Starej Ľubovni odnáša ďalšie body. Priestor predviesť sa dostala druhá šestka nitrianskeho tímu.

Ilustračný obrázok k článku Nitra proti Ľubovni nezaváhala: Ďalším súperom je Spartak Myjava
Foto: Monika Földešiová

Nitra hostila na palubovke pod Zoborom tabuľkovo posledný tím extraligy Starú Ľubovňu. Ako uvádza klubový web VKP Bystrina SPU Nitra, prekvapenie sa nezrodilo. „Nitra potvrdzovala rolu favorita počas všetkých troch setov a bez zaváhania si odnáša ďalšie body,“ napísal volejbalnitra.sk.

Ďalší zápas odohrá Nitra opäť na domácej pôde v Mestskej hale na Klokočine. Súperom v stredu 14. novembra bude TJ Spartak Myjava. Zápas začína o 17.00 hodine. Vstupné sa platí 2 eurá.

VKP Bystrina SPU Nitra – VKM Stará Ľubovňa 3:0 (20, 12, 17)

rozhodovali: Holčík, Vaško

Nitra: Porubský, Kašper, Kostoláni, Gera, Galandák, Holinga, libero Ochodnický (Krajčo), striedali Barbas, Marinič, Százvai

MVP zápasu: Boris Gera

„Zápas sme mali celý čas pod kontrolou, preto som dal priestor viacerým hráčom zo širšieho kádra. A tak to aj vyzeralo. Boli tam chyby i nedostatky, absentovala tam kvalita prvej šestky, ale proti takémuto súperovi sme si to mohli dovoliť. Chceli a potrebovali sme však trošku obmeniť týchto hráčov, aby aj oni boli pripravení a rozohratí na zápasy, keď ich budeme potrebovať,“ povedal pre klubový web volejbalnitra.sk tréner Nitry, Ľuboslav Šalata.

Zdroj: volejbal Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM