Lucia Lauková Kultúra

Námestie v Nitre zaplaví vôňa dobrôt a hudby: Blíži sa festival pouličného jedla

Nitrianske námestie čaká poriadna porcia lahodného jedla, gastronomických špecialít a dobrej hudby. Blíži sa Nitránsky street food fest.

Ilustračný obrázok k článku Námestie v Nitre zaplaví vôňa dobrôt a hudby: Blíži sa festival pouličného jedla
Zdroj: TASR

Svätoplukovo námestie pod Zoborom čaká festival jedla pod názvom Nitránsky street food fest, ktorý sa bude konať od štvrtku 21. júna do soboty 23. júna.

Ide o prvý ročník moderného festivalu pouličného jedla. Gurmánske špeciality a nápoje bude ponúkať spolu 21 predajcov. Na svoje si prídu milovníci domácich hamburgrov, palaciniek, grilovaných dobrôt, ale aj vína a kávy.

Festival bude spestrený dávkou hudobnej produkcie. O tú sa postarajú rodáci z Nitry ako DJ Jay Jay, DJ EKG, Robert Burian či Bizzare, všetci budú hrať v sobotu 23. júna. Vo štvrtok bude brány festivalu otvárať DJ Jancco z Nitry, v piatok sa bude námestím ozývať oldies hudba.

Ako uvádzajú organizátori, myšlienkou podujatia je priniesť do Nitry niečo nové, iné zaujímavé, čo spojí ľudí. „Preto sme skúsili kombináciu fantastického jedla a hudby, ktorá je pre všetky generácie,“ píšu organizátori festivalu na sociálnej sieti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM