Lucia Lauková Rôzne Správy

Na nitrianskom výstavisku je rušno: Prípravy na Agrokomplex sú v plnom prúde, FOTO

Na výstavisku v Nitre badať v týchto dňoch čulí pracovný ruch. Všetko kvôli blížiacej sa poľnohospodárskej výstave Agrokomplex.

Ilustračný obrázok k článku Na nitrianskom výstavisku je rušno: Prípravy na Agrokomplex sú v plnom prúde, FOTO
7
Galéria
Zdroj: TASR

Prípravy na v poradí 46. ročník medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex sú v plnom prúde. Zamestnanci výstaviska pripravujú expozície, zveľaďujú vonkajšie priestory areálu a úpravami prechádza aj vstupná brána.

Výstava Agrokomplex sa bude konať od 22. do 25. augusta a zíde sa na nej vyše 650 vystavovateľov.

Pribudnú parkovacie miesta

Pripravený bude pestrý kultúrny ale aj odborný program. Nudiť sa nebudú ani najmenší. Ťahákom výstavy je podľa organizátorov aj tento rok jedinečný interaktívny pavilón F s témou „Spoločne rozvíjame vidiek“ prezentujúci rôzne oblasti poľnohospodárstva a potravinárstva hravou a predovšetkým pre deti zaujímavou formou.

Tento rok pribudnú aj nové parkovacie miesta. „Počas výstavy Agrokomplex sme pridali možnosť vstupu a parkovania cez bránu B4 (tzv. Janíkovskú bránu), ktorá bude otvorená počas všetkých štyroch dní,“ informujú organizátori.

Výška vstupného

Okrem toho bude na výstavu 23. a 24. augusta premávať retrobus Karosa ŠL 11 Turist z roku 1975. Jazdiť bude na mimoriadnej linke H19 medzi železničnou stanicou Nitra, centrom mesta, výstaviskom a konečnou zastávkou Poliklinika Chrenová.

Vstupné na výstavu je 5 eur, so zľavou 3 eurá. Počas Agrokomplexu bude už verejnosti otvorená aj nová športová zóna Relax park, ktorú oficiálne otvoria 17. augusta.

Fotografie z príprav výstavy Agrokomplex nájdete v galérii!

Na nitrianskom výstavisku je rušno: Prípravy na Agrokomplex sú v plnom prúde, FO
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM