Lucia Lauková Šport Iné športy

Myjavčania ukázali bojovného ducha: Víťazstvo Nitre nedarovali zadarmo, FOTO

Volejbalisti z Myjavy poriadne vytrápili nitriansky káder. Domáca Nitra si víťazstvo musela vydrieť.

Ilustračný obrázok k článku Myjavčania ukázali bojovného ducha: Víťazstvo Nitre nedarovali zadarmo, FOTO
Foto: Monika Földešiová

Z odvetného zápasu na domácej palubovke vyšla víťazne Nitra. V prvom zápase tejto sezóny Nitrania podľahli tomuto húževnatému súperovi, no pod Zoborom už nedovolili aby sa situácia zopakovala. Ako povedal Ľuboslav Šalata, tréner Nitry pre volejbalnitra, jednoduchý zápas to rozhodne nebol.

„Podobne ako v 1. kole na myjavskej palubovke, ani v odvetnom zápase nám mladíci pod vedením trénera Pipu cestu 10. kolom neuľahčili,“ píše volejbalnitra.sk.

V prvom sete sa Nitra ukázala ako favorit, zvyšok zápasu sa podľa klubovej stránky len doťahovala na húževnatých Myjavčanov.

VKP Bystrina SPU Nitra – TJ Spartak Myjava 3:0 (17, 23, 31)

rozhodovali: Svorenčík, Juráček

Nitra: Porubský, Kašper, Kostoláni, Malina, Bencz, Holinga, libero Ochodnický, striedali Gergely, Marinič, Százvai, Galandák, Gera.

MVP zápasu: Milan Bencz

"V prvom sete sme mali priebeh jednoznačne v našej réžii, súpera sme zatlačili servisom. V ďalších dvoch boli odvážnejší Myjavčania, mali výborne prihrávané lopty a náš tlak servisom poľavil. Našťastie však naša skúsenosť rozhodla v koncovkách, ale nebol to vôbec jednoduchý zápas, " povedal pre klubový web Ľuboslav Šalata, tréner Nitry.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM