Lucia Lauková Krimi

Mladík (21) z Moraviec na návšteve u metských policajtov v Nitre: TOTO nemal hovoriť

Muž, ktorý, podľa mužov zákona, javil známky požitia alkoholu, vošiel dobrovoľne do hlavnej budovy útvaru mestskej polície v Nitre. Sledujte s čím prišiel na stanicu.

Ilustračný obrázok k článku Mladík (21) z Moraviec na návšteve u metských policajtov v Nitre: TOTO nemal hovoriť
Zdroj: Mestská polícia Nitra

Mestská polícia v Nitre informovala na svojom webe o nevšednom návštevníkovi. 21– ročný mladík zo Zlatých Moraviec mal minulý týždeň vo večerných hodinách zavítať do hlavnej budovy útvaru mestskej polície na Cintorínskej ulici. Podľa mestskej polície javil známky požitia alkoholu.

Dôvod nepozvanej návštevy sa mestskí policajti najskôr nedozvedeli. „Na otázku príslušníka na operačnom pracovisku s čím mu môžeme pomôcť, muž odpovedal, že nič od nás nepotrebuje, ale že zostane tu, lebo sa mu chce. Vyzliekol si kabát, odložil si ho na lavicu a ďalej stál pri pulte operačného príslušníka,“ opisuje konanie mladíka MsP v Nitre.

Neskôr však z neznámeho muža odpoveď predsa len vypadla a nie hocijaká. „Napokon vyhlásil, že chce, aby sme ho niekam odviezli, lebo sme lacnejší ako taxi,“ píše Mestská polícia v Nitre.

Mestská polícia mala po tomto vyhlásení muža niekoľkokrát vyzvať aby opustil budovu mestskej polície, čo najskôr nechcel akceptovať a začal klásť odpor.

„Keď po viacerých výzvach vyšiel z budovy pevne sa chytil držadla otvorených vchodových dverí a začal sa vyhrážať, že tie dvere vytrhne a rozkope,“ uvádza MsP v Nitre. Keď na agresívneho muža nezaberali ani upozornenia mestských policajtov prišli na rad donucovacie prostriedky.

Muža nakoniec predviedli späť na útvar mestskej polície, tentokrát za účelom zistenia jeho totožnosti. „Muž najskôr odmietal uviesť svoju totožnosť, svoje osobné údaje však neskôr nadiktoval. Konanie dvadsaťjedenročného muža zo Zlatých Moraviec bolo v zmysle priestupkového zákona postúpené na ďalšie objasňovanie,“ dodáva web mestskej polície. Nakoniec muž dostal rozum a z mestskej polície sa pobral bez ďalších výtržností.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM