Lucia Lauková Správy

INFO pre vodičov: Od pondelka uzavrú cestu zo Zobora okolo rozostavaného skeletu

V posledný prázdninový týždeň začnú pod Zoborom výrazné obmedzenia v doprave. Uzáveru cesty si vyžiada výstavba komplexu Promenada Living Park pri rieke.

Ilustračný obrázok k článku INFO pre vodičov: Od pondelka uzavrú cestu zo Zobora okolo rozostavaného skeletu
4
Galéria
Zdroj: TASR

Od pondelka 26. augusta bude uzavretá cesta zo Zobora okolo rozostavaného skeletu Promenada Living Park pri rieke. Dôvodom je výstavba komplexu. Informoval o tom hovorca mesta Tomáš Holúbek.

Termín museli posunúť

„Cestu je potrebné uzavrieť, pretože ide o jedinú prístupovú komunikáciu k rozostavanému obchodno-bytovému komplexu. Investor ju potrebuje využívať na zásobovanie stavby,“ vysvetľuje hovorca Nitry.

Pôvodne mala byť cesta uzavretá už od konca mája do 13. júla. „Zistilo sa však, že investor nemal projektovú dokumentáciu v súlade s realitou,“ prezradil hovorca mesta Tomáš Holúbek, s tým, že posledné nedostatky mali odstrániť v piatok 23. augusta popoludní.

Do polovice novembra

V súčasnosti sa dá jednosmernou cestou dostať ráno do mesta a poobede späť na Zobor. V čase rannej špičky bude sprístupnená v smere do mesta.

Mesto sa s investorom dohodlo, že súčasná jednosmerná komunikácia bude k dispozícii v čase najväčšej dopravnej špičky od 7.00 do 8.30 h.

Omedzenia potrvajú podľa hovorcu mesta do polovice novembra.

Nedávno investor zverejnil nové vizualizácie k projektu PROMENADA Living Park! Pozrite si ich v galérii.

PROMENADA Living Park
4
Galéria
Zdroj: PROMENADA Living Park
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM