Lucia Lauková Správy

Horúce automobilové novinky zavítajú pod Zobor: Blíži sa nitriansky autosalón

Sviatok všetkých motoristov sa nezadržateľne blíži. Začiatkom októbra sa bude na nitrianskom výstavisku konať Autosalón - Autoshow.

Ilustračný obrázok k článku Horúce automobilové novinky zavítajú pod Zobor: Blíži sa nitriansky autosalón
47
Galéria

Začiatok októbra bude pod Zoborom patriť motoristom. Autosalón – Autoshow sa bude konať od 3. do 6. októbra 2019 na národnom výstavisku Agrokomplex v Nitre.

Návštevníci sa môžu tešiť na horúce automobilové novinky z Frankfurtu, 30 automobilových značiek, výstavné premiéry a zľavy, súťaže, top tuningové autá, kaskadérov, veterány, karavany či atrakcie pre deti.

„Na ploche viac ako 37 000 m2 sa predstaví viac ako 250 vystavova­teľov,“ prezradili organizátori.

Adrenalín aj súťaže

Ani tento rok nebudú chýbať najlepší slovenskí drifteri a kaskadéri v rámci akcie MOTOTV SHOW. „Viac ako 100 najkrajších tuningových kúskov bude pútať pohľady na TUNING SHOW a to po všetky štyri dni výstavy. Okrem tradičných sexi car wash, vystúpení rapperov, fotopáuz s hosteskami a rôznych súťaží, okorení celú akciu zraz automobilových nadšencov a slovenské finále Car Fans Cup,“ uvádzajú organizátori.

Súčasťou budú aj tradičné Majstrovstvá Slovenska hasičského a záchranného zboru SR vo vyslobodzovaní z havarovaných áut.

Výška vstupného

Pre veteránov tu bude exhibičná jazda Citroën „kačíc“. Deti a školáci sa môžu tešiť na elektrické autíčka, skákacie hrady, fun a chill-out zónu, detské kútiky s kvízmi a súťažami, či autodráhu s profesionálnymi pretekárskymi autíčkami.

O odbornú stránku výstavy sa postará konferencia „O elektromobilite na rovinu“. Brány výstaviska budú otvorené 3. až 5. októbra od 9.00 do 18.00 hodiny. V posledný deň 6. októbra od 9.00 do 17.00 h. Na vstupnom zaplatia dospelí 6 eur, po zľave 3 eurá.

Ako vyzeral predošlý ročník autosalónu v Nitre si pozrite v galérii!

Autosalón Autoshow Nitra 2018
47
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM