Lucia Lauková Hokej

Hokejový výstup na Zobor aj tento rok: Hráči HK Nitra pôjdu na výlet s fanúšikmi

Tradíciu spoločnej akcie hokejistov HK Nitra a ich fanúšikov si zopakujeme aj tento rok. Poznáme termín hokejového výstupu na Zobor.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový výstup na Zobor aj tento rok: Hráči HK Nitra pôjdu na výlet s fanúšikmi
50
Galéria
Foto: Rastislav Búgel

Nitriansky hokejový klub zorganizuje aj tento rok obľúbenú akciu Hokejový Zobor. Hokejisti HK Nitra spolu s vedením klubu a realizačným tímom HK Nitra si v rámci letnej prípravy tradične doprajú hodinové šliapanie do kopca. A pritom všetkom nebudú chýbať fanúšikovia HK Nitra.

„Pre rok 2017 sa túra uskutoční 10.júna so zrazom pred penziónom Artin o 9.00. Zakúpiť si môžete aj pamätné tričká k tomuto podujatiu. Hokejisti HK Nitra sa už tešia aj na vašu účasť,“ oznamuje HK Nitra na svojom webe.

Výstup na Pyramídu je naplánovaný na 9.05 spred penziónu Artin. Príchod na vrchol sa predpokladá o 10.00 hodine, kde si budete môcť vychutnať výhľad a spraviť si spoločnú fotku s vašimi hokejistami. Zostup z Pyramídy je naplánovaný na približne 11. hodinu. Ako uvádza HK Nitra na svojom webe približne o 12.00 h je pripravený obed za symbolický poplatok pred penziónom Artin.

V priloženej galérii si pozrite ako vyzeral minuloročný hokejový výstup na Zobor!

Foto: ilustračné

Majstrovský pohár na Zobore: Fanúšikovia si užili túru s hokejistami HK Nitra
50
Galéria
Foto: Ondrej Bobek
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM