Rastislav Búgel Futbal

Futbalisti prehrali v Bardejove: FC Nitra čaká posledný zápas sezóny

Nitrianski futbalisti cestovali v jedenástom kole nadstavbovej časti Doxxbet ligy na trávnik klubu Partizán Bardejov. Športovcov spod Zobora zápas nevyšiel podľa predstáv.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti prehrali v Bardejove: FC Nitra čaká posledný zápas sezóny
Foto: Rastislav Búgel

Zápas začal vo vyrovnanom tempe. Domáci však dostali skvelú možnosť pokutového kopu. Ten v 27. minúte zápasu využil Marko Milunović a poslal tak domáci Partizán Bardejov do jednogólového vedenia. Tento stav napokon platil až do polčasovej prestávky (1:0).

Pravé gólové hody prišli až v druhom dejstve. Iba 8 minút po zmene strán sa radovali aj hráči nitrianskeho FC. Dôvodom osláv bol vlastný gól Vladimíra Staša, ktorý znamenal vyrovnanie skóre (1:1). Nitra tak dostala jedinečnú príležitosť a chybou domácich hráčov sa dostala do zápasu.

To by však nemohla prísť 60.minúta, kedy sa za domácich presadil Jakub Verčimák (2:1) a už o tri minúty neskôr aj Marko Milunović (3:1). Domáci futbalisti si už jednoznačné vedenie ustrážili a Nitru poslali domov bez jediného bodu. Futbalistov Nitry čaká ešte rozlúčka so sezónou, v dvanástom kole nadstavby doma hostia tím FC Lokomotíva Košice (10.6. o 17.00 ho­dine).

Partizán Bardejov – FC Nitra 3:1 (1:0)

Góly: 27., 63. Milunovič (prvý z 11 m), 60. Verčimák

Môže vás zaujímať:

FOTO: Futbalistom sa podaril husársky kúsok, porazili lídra Doxxbet ligy!

Futbalisti s jednoznačným výsledkom: FC Nitra nastrieľal Liptovskému Mikulášu tri góly

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM