Lucia Lauková Šport Hokej

Divák hodil delobuch na ľad: Dostal doživotný zákaz na domáce zápasy Nitry

Domáci zápas Nitry s Budapešťou prerušil muž, ktorý hodil delobuch na ľadovú plochu. Pyrotechniku si mal na štadión prepašovať prilepenú na intímnych miestach.

Ilustračný obrázok k článku Divák hodil delobuch na ľad: Dostal doživotný zákaz na domáce zápasy Nitry
109
Galéria

Na ľadovú plochu priletela pyrotechnika, ktorej výbuch sa ozval Nitra arénou. Zápas prerušili na približne 20 minút. „HK Nitra ostro odsudzuje správanie sa jedného z divákov počas posledného domáceho zápasu, ktorý vhodením delobuchu prerušil stretnutie,“ vyjadril sa HK Nitra na oficiálnom webe.

Previnilca sa podarilo chytiť a hokej mohol pokračovať. „Vinníkom je 33-ročný Ján P. z Nitry, ktorý na hokej pravidelne nechodí. Pyrotechniku prepašoval na štadión prilepenú na intímnych miestach. Už z toho je vidieť, že prišiel urobiť vyslovene len zle,“ píše sa v stanovisku.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

„HK Nitra mu udeľuje doživotný zákaz vstupu na zimný štadión počas našich hokejových zápasov,“ stojí v stanovisku HK Nitra.

Hokejový klub dal jasne najavo, že o takýchto „fanúšikov“ nestojí. „Všetky vzniknuté škody si voči previnilcovi zosobníme. Zároveň ďakujeme nášmu bezpečnostnému manažérovi a SBS za chytenie vinníka a následné odovzdanie do rúk polície,“ dodáva HK Nitra.

Foto: ilustračné

HK Nitra – MAC Budapešť 6:2 (2:1, 2:0, 2:1)
109
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM