Správy

Chcete pracovať pre Nitru? Mestský úrad ponúka plat od 1 200 eur

Nitrianska radnica zverejnila ďalšie pracovné inzeráty. Koho hľadá a aký ponúka plat?

Ilustračný obrázok k článku Chcete pracovať pre Nitru? Mestský úrad ponúka plat od 1 200 eur
Zdroj: TASR

Mesto vypísalo výberové konania na pozície právny poradca pre Kreatívne centrum Nitra a koordinátor logistiky pre programy Kreatívneho centra Nitra.

V oboch prípadoch ponúka pracovné pomery na plný úväzok.

Právny poradca

Právny poradca bude vykonávať činnosti súvisiace s poskytovaním právneho poradenstva pre klientov Kreatívneho centra. Jeho úlohou bude napríklad dohliadať na komplexnú právnu agendu, poskytovať právne poradenstvo a právnu pomoc pri riešení agendy súvisiacej s Európskymi štrukturálnymi a investičnými fondmi, či dohliadať na vedenie spisovej agendy súvisiacej s implementáciou Európskych štrukturálnych a investičných fondov.

Kandidát na miesto musí mať vysokoškolské vzdelanie II. stupňa v právnom odbore. Ovládať musí Anglický jazyk na úrovni stredne pokročilý (B2). Mesto tiež vyžaduje trojročnú právnickú prax.

Aký plat ponúka mesto? „Minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje 1 200 eur v závislosti od kvalifikácie a skúseností uchádzača, odmeny v súlade s Poriadkom odmeňovania zamestnancov Mesta Nitra a platnou Kolektívnou zmluvou,“ uvádza sa v ponuke.

Pre koho je určená druhá voľná pozícia a aký je plat? Potrebné informácie nájdete na druhej strane!

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM