Správy

Nitra ponúka voľné pracovné miesto: Zarábať môžete 1 800 eur mesačne!

Mesto Nitra vyhlásilo výberové konanie. Uchádzači môžu svoje žiadosti posielať do 18. februára.

Ilustračný obrázok k článku Nitra ponúka voľné pracovné miesto: Zarábať môžete 1 800 eur mesačne!
Zdroj: Rastislav Búgel

Nitrianska radnica hľadá vhodného kandidáta na pozíciu vedúceho odboru komunikácie a propagácie. Výberové konanie je otvorené do 18. februára. Ponuku zverejnilo mesto Nitra na svojom webe.

Ponúkaný pracovný pomer je na plný úväzok. Minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje 1 800 eur mesačne.

Požadované vzdelanie

Na pozíciu by ste mali mať vysokoškolské vzdelanie II. stupňa. Výhodou je vzdelanie v obore žurnalistika, marketing a komunikácia. Podmienkou je aj minimálne trojročná prax v danej oblasti.

Mesto tiež vyžaduje znalosť jedného cudzieho jazyka na úrovni stredne pokročilý (B2), výbornú znalosť gramatiky a štylizácie, kultivovaný slovný prejav, prax v oblasti marketingu, sociálnych médií či reklamných kampaní. Výhodou je aj prax vo verejnej správe.

Náplň práce

Vedúci odboru komunikácie a propagácie bude zodpovedný za riadenie komunikácie a propagácie mesta Nitra. Náplňou jeho práce bude aj aktívne budovanie vzťahov s novinármi.

„Prispieva k budovaniu pozitívneho imidžu mesta Nitra v očiach širokej verejnosti. Navrhuje komunikačnú stratégiu mesta a podieľa sa na tvorbe pravidiel internej komunikácie,“ vymenúva mesto Nitra.

Úlohou vedúceho bude udržiavať si prehľad v trendoch online marketingu, médií, sociálnych sietí či reklame a tieto trendy aplikovať v komunikácii a propagácii mesta Nitra.

Prečítajte si tiež

Ďalšie povinnosti

Mesto tiež očakáva, že vedúci odboru bude ovládať online marketing a princípy vedenia rôznych komunikačných a marketingových kampaní. Spolu s vedením mesta má tvoriť víziu smerovania odboru, úradu a mesta.

Medzi jeho úlohy bude patriť aj komunikácia s poslancami a orgánmi mesta, komplexná príprava materiálov do mestskej rady, mestských zastupiteľstiev, na komisie a do Mediálnej rady, ale aj tvorba a úprava smerníc.

Vedúci odboru komunikácie a propagácie by mal podľa mesta tiež stmeľovať tím a vytvárať podnetnú, prajnú atmosféru na kreatívnu a nekonvenčnú prácu. V neposlednom rade bude mať na starosti aj efektívne hospodárenie zverenej časti rozpočtu.

Máte záujem?

Záujemcovia o pozíciu sa môžu prihlásiť prostredníctvom portálu Profesia, osobne na podateľni Mestského úradu alebo môžu žiadosť zaslať poštou na adresu: MESTO NITRA, Mestský úrad, Štefánikova tr. č. 60, kancelária prednostu, 950 06 Nitra, s označením na obálke, „Výberové konanie vedúci OKaP“.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM