Správy

Chcete pracovať pre mesto? Nitrianska radnica zverejnila lákavú ponuku

Na Mestskom úrade v Nitre hľadajú vedúceho odboru investičnej výstavby a rozvoja. Radnica netají ani ponúkaný plat.

Ilustračný obrázok k článku Chcete pracovať pre mesto? Nitrianska radnica zverejnila lákavú ponuku
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Vhodného kandidáta hľadá mesto do funkcie vedúceho odboru investičnej výstavby a rozvoja. Uchádzač musí mať vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, v stavebnom odbore alebo s technickým zameraním.

Požiadavkou mesta sú minimálne trojročné skúsenosti s riadením stavebných projektov. Okrem toho bude potrebovať vodičský preukaz skupiny B i výborné komunikačné schopnosti.

Od vedúceho odboru sa tiež očakáva schopnosť riadiť a viesť tím 10 až 15 ľudí, schopnosť koordinovať prípravu a realizáciu plánu investičných akcií či reportovanie výsledkov vedeniu mesta a členom mestského zastupiteľstva. Výhodou sú skúsenosti s realizáciou investičných akcií financovaných z eurofondov.

Radnica na svojom webe zverejnila aj ponúkaný plat. Minimálna suma základnej zložky mzdy je 1 638 eur.

Táto suma môže podľa radnice rásť v závislosti od skúseností uchádzača. Hlásiť sa na miesto môžete do 2. októbra. Do tohto termínu je potrebné poslať žiadosť v zapečatenej obálke, označenej heslom: „Výberové konanie vedúci OIVaR“ osobne do podateľne Mestského úradu v Nitre alebo na adresu: MESTO NITRA, Mestský úrad, Štefánikova tr. č. 60, kancelária prednostu, 950 06 Nitra. Využiť môžete aj e-mail Katarina.Koprdova@msunitra.sk.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM