Lucia Lauková Kultúra Správy

Bez divadla budeme dlhšie: DAB v Nitre ostáva zatvorené

Dva týždne od uzavretia divadiel sú za nami. Hercov však na doskách nitrianskach divadiel ešte pár týždňov neuvidíme.

Ilustračný obrázok k článku Bez divadla budeme dlhšie: DAB v Nitre ostáva zatvorené
9
Galéria
Zdroj: TASR

Divadlo Andreja Bagara bude prázdne minimálne do konca apríla. Informuje o tom divadlo na svojej stránke.

Nitrianske divadlá zatvorili svoje brány 10. marca. Predstavenia boli pôvodne zrušené na 14 dní. Situácia sa však nezlepšila, a tak ostávajú divadlá zatvorené.

„Na základe rozhodnutia krízového štábu ruší DAB v Nitre všetky divadelné predstavenia od 10. marca 2020 do 30. apríla 2020,“ informuje DAB v Nitre.

Vrátenie peňazí

Pokladnice DAB v Nitre budú zatvorené do 6. apríla. Divadlo predpokladá, že pokladnice otvoria 7. apríla. „Prosíme, aby návštevníci, ktorí majú zakúpené vstupenky na predstavenia od 10. marca do 30. apríla 2020 (vrátane), požiadali o vrátenie vstupného písomne e-mailom na adrese obchodne@dab.sk s uvedením čísla účtu a kódu banky (IBAN, SWIFT/BIC) a k žiadosti priložili naskenované / odfotené vstupenky na refundáciu. Na žiadosti návštevníkov budeme odpovedať priebežne od 7. apríla 2020,“ uvádza DAB v Nitre, s tým, že žiadosť o vrátenie vstupného je potrebné podať najneskôr do konca apríla 2020.

Plány muselo zmeniť aj Staré divadlo Karola Spišáka v Nitre. Peniaze za vstupenky pôvodne chcelo vracať od 24. marca. Tento termín museli zrušiť.

„Nakoľko sa situácia ohľadne zatvorenia divadla nezmenila, termín vrátenia peňazí za zakúpené vstupenky divákom je zmenený na neurčito,“ uvádza Staré divadlo Karola Spišáka v Nitre.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Bez rúška ani na krok: Známe tváre z Nitry idú príkladom! FOTO
9
Galéria
Zdroj: Miroslav Kováčik
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM