Lucia Lauková Správy

Betónové zátarasy okolo Vianočného mestečka v Nitre: Po roku ich vracajú späť

Zábrany proti vstupu áut do priestorov vianočného mestečka prvýkrát v Nitre osadili vlani. Tento rok sa vracajú na svoje miesto.

Ilustračný obrázok k článku Betónové zátarasy okolo Vianočného mestečka v Nitre: Po roku ich vracajú späť
3
Galéria
Zdroj: TASR

Ľudí vo Vianočnom mestečku budú chrániť pred vjazdom vozidiel na Svätoplukovo námestie v Nitre aj tento rok betónové zátarasy. Potvrdil nám to aj Pavol Jakubčin z Mestského úradu v Nitre, podľa ktorého by na námestí mali už zátarasy byť.

Betónové zábrany sa osadili aj vlani po dohode s políciou. „V záujme zabezpečenia nerušeného priebehu Vianočných trhov polícia odporučila aj osadenie takýchto zábran,“ povedala krajská policajná hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková.

Zátarasy majú brániť vstupu vozidiel z Mostnej ulice a z cesty pri hlavnej pošte. Okrem toho pripravila viaceré bezpečnostné opatrenia aj polícia. Počas ohňostroja na otvorení vianočného mestečka 1. decembra treba rátať s dopravnými obmedzeniami.

„V období, kedy bude mať byť odpálený ohňostroj, bude na nevyhnutne potrebný čas odstavená doprava na ul. Mostná. Ohňostroj by mal byť odpálený v čase o 18.30 hod,“ uviedla policajná hovorkyňa.

V galérii sú betónové zátarasy z minulého roka!

Foto: ilustračné

FOTO: Protiteroristické betónové zátarasy sú aj na Vianočných trhoch v Nitre
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM