Správy

Babičku na nový občiansky nenechali vyčkávať: Za krásne gesto prišla pochvala

Nitrianske oddelenie dokladov si za svoju pohotovú reakciou voči 86-ročnej babičke vyslúžilo slová vďaky.

Ilustračný obrázok k článku Babičku na nový občiansky nenechali vyčkávať: Za krásne gesto prišla pochvala
2
Galéria

V zhone a s hlavou plnou vlastných starostí často zabúdame na ohľaduplnosť voči ostatným. Preto je najmä v čase Vianoc príjemným prebudením skúsenosť návštevníka Oddelenia dokladov v Nitre.

Zamestnanci oddelenia urobili na muža taký dojem, že im poslal poďakovanie. S verejnosťou sa o jeho slová podelila nitrianska polícia na sociálnej sieti.

„Chceme sa vám veľmi pekne poďakovať za ústretovosť, ochotu a prednostné vybavenie. Dnes sme boli vybavovať s 86-ročnou imobilnou babičkou jej nový občiansky preukaz. Veľmi ďakujeme za rýchle, láskavé a milé jednanie a vybavenie, zvládli sme to aj s plošinou pre vozíčkarov (prvá skúsenosť) a takisto aj pani pri okienku bola veľmi milá a láskavá, hlavne k babičke,“ píše sa v poďakovaní.

K pochvale sa na sociálnej sieti pridali aj ďalší návštevníci nitrianskeho oddelenia dokladov. „Najlepšia a najšikovnejšia pracovníčka na dokladoch v Nitre. Má prehľad o všetkom a rada poradí a pomôže,“ pridala v komentári pochvalu pani Marcela.

Pekné slová nitriansku políciu potešili. „Policajti, ako aj civilní zamestnanci oddelenia dokladov ďakujú za milé a povzbudivé slová,“ reagovala na poďakovanie nitrianska polícia.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

NAPÍSALI STE NÁM Matej: Dobrý deň, chceme sa vám veľmi pekne poďakovať za ústretovosť, ochotu a prednostné vybavenie....

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Thursday, December 17, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM