Krimi

Muž zalarmoval nitriansku políciu: Bál sa, že jeho kamarát spácha samovraždu

Nitrianska polícia prehľadávala park a jeho okolie. Mal sa tam nachádzať mladý muž so samovražednými sklonmi.

Ilustračný obrázok k článku Muž zalarmoval nitriansku políciu: Bál sa, že jeho kamarát spácha samovraždu
Zdroj: TASR/Kristína Mayerová

Mestská polícia prijala naliehavý oznam o mladom 23-ročnom mužovi, ktorý si údajne chce siahnuť na život obesením. Oznam polícii nahlásil jeho kamarát. V súčinnosti s policajným zborom sa rozbehlo v Nitre pátranie. O prípade informuje mestská polícia na svojom webe.

Pri pátraní pomáhal polícii kamarát hľadaného 23-ročného mladíka. Podľa neho sa mal muž nachádzať v mestskom parku.

Pátranie v parku

„Po príchode na uvedené miesto sa mestskí policajti skontaktovali s jeho priateľom, ktorý uviedol, že kamarát so suicidálnymi sklonmi mu písal, že sa údajne nachádza pri drevenom moste v mestskom parku smerom k Hangócke. Mestskí policajti poskytli informáciu ostatným hliadkam a okamžite sa presunuli na miesto, skontrolovali a prezreli bližšie i širšie okolie, ale mladý muž sa tam nenachádzal,“ opisuje udalosti mestská polícia.

Policajti mali úspech

Následne sa pátranie presunulo na Vodnú ulicu. Za mostom smerom k hydrocentrále spozorovali mestskí policajti hliadku policajného zboru, ktorá sa nachádzala v blízkosti nejakej osoby pri rieke.

„Po konzultácii zistili, že sa jedná o hľadaného muža so samovražednými sklonmi. Zotrvali na mieste s hliadkou PZ SR, snažili sa vhodnou formou i obsahom s mladým mužom komunikovať a motivovať ho, aby upustil od svojho sebadeštrukčného zámeru až do príchodu privolanej posádky rýchlej záchrannej pomoci,“ dodáva mestská polícia na svojom webe.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Polícia v Nitre

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM