Lucia Lauková Správy

Autobusy v Nitre budú premávať vo sviatočnom režime: Zmena sa týka aj vlaku do Prahy

Ak sa chystáte cestovať počas veľkonočných sviatkov autobusom alebo vlakom, radšej si zmeny v cestovnom poriadku pozrite vopred.

Ilustračný obrázok k článku Autobusy v Nitre budú premávať vo sviatočnom režime: Zmena sa týka aj vlaku do Prahy
4
Galéria
Foto: Rastislav Búgel

Počas veľkonočných sviatkov nastanú zmeny v premávke autobusov mestskej i prímestskej dopravy pod Zoborom, ako aj priameho vlakového spojenia medzi Nitrou a Prahou.

Ako informuje dopravca, autobusy spoločnosti Arriva budú vo štvrtok 18. apríla a v utorok 23. apríla premávať ako v pracovný deň počas prázdnin.

„Na Veľký piatok 19. apríla, v nedeľu 21. apríla a v pondelok 22. apríla budú spoje premávať ako v nedeľu a sviatok. V sobotu 20. apríla budú autobusy premávať ako počas akejkoľvek inej soboty v roku,“ uvádza dopravca.

Obmedzenia sa týkajú aj vlakového spojenia z Nitry do Trenčína a Českej republiky. Vo štvrtok 18. apríla bude premávať ako počas piatku, na Veľký piatok podľa sobotňajšieho cestovného poriadku a počas Bielej soboty a Veľkonočnej nedele ako vo všedný deň.

„Na Veľkonočný pondelok pôjdu vlaky ako v nedeľu. Prípadné zvýšenie kapacity vlakových súprav bude Arriva riešiť operatívne podľa potrieb cestujúcich,“ dodáva Arriva.

Foto: ilustračné

Vlak Nitra-Praha
4
Galéria
Zdroj: Arriva
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM