Lucia Lauková Rôzne Správy

Agrokomplex prilákal návštevníkov Relax Parkom: FOTO a VIDEO z otvorenia areálu

Na nitrianskom výstavisku pribudla zóna, ktorá ponúka oddych aj šport. Takto to vyzeralo na otvorení Relax Parku v areáli Agrokomplexu.

Zdroj: Dnes24.sk

V areáli nitrianskeho výstaviska vznikol nový Relax Park Agrokomplex. Nachádza sa v parkovej časti areálu v okolí jazier a trávnatých plôch.

Rozloha Relax Parku je vyše 2000 štvorcových metrov, jeho súčasťou je aj asfaltová športová trať dlhá viac ako dva kilometre.

Piesková pláž

Na brehu jazera vznikla pláž s jemným pieskom, ktorý pochádza zo Záhoria. „Kúpanie sa v jazere nie je možné, pláž bude zatiaľ slúžiť na slnenie sa a športy. Súčasťou areálu sú ihriská na plážový futbal, volejbal a petang. Nechýba stolný tenis, detské ihrisko a asfaltová dráha na bicyklovanie, korčuľovanie či kolobežkovanie,“ uviedol riaditeľ agrokomplexu Národného výstaviska Nitra Branislav Borsuk. Výhodou relaxačného parku je podľa jeho slov bezpečnosť, pretože v areáli nejazdia žiadne autá.

Športuchtivým obyvateľom i návštevníkom Nitry otvára výstavisko svoje brány prvýkrát v histórii. „Chceme sprístupniť agrokomplex verejnosti. Bola by veľká škoda nevyužiť veľký potenciál, ktorý svojou rozlohou a prírodným prostredím v centre mesta výstavisko ponúka,“ skonštatoval riaditeľ výstaviska.

Prevádzka areálu

Relax Park Agrokomplex bude otvorený počas výstav a počas rodinných víkendov, ktoré sa budú pravidelne organizovať dvakrát do mesiaca až do októbra v závislosti od počasia.

Športovú zónu si budú môcť v budúcnosti prenajať aj firmy, školské zariadenia, športové kluby alebo detské denné tábory, priblížil zámery výstaviska Borsuk.

Ako to vyzeralo na otvorení Relax Parku si môžete pozrieť v priloženej galérii!

Otvorenie Relax Park Nitra
53
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM