Správy

Agrokomplex ponúka voľné miesto: Kto bude mať pod palcom celý areál?

Štátny podnik vyhlásil ďalšie výberové konanie. Koho hľadajú tentokrát?

Ilustračný obrázok k článku Agrokomplex ponúka voľné miesto: Kto bude mať pod palcom celý areál?
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Výstavisko Agrokomplex hľadá do svojich radov nového člena. Výberové konanie je vyhlásené na pozíciu „vedúci strediska areál".

Vhodný kandidát by mal mať strategické a koncepčné myslenie, organizačné i komunikačné schopnosti a riadiace skúsenosti. Výstavisko tiež vyžaduje odolnosť voči stresu či schopnosť plánovať.

Podmienkou je vysokoškolské vzdelanie II. stupňa, 2-ročná skúsenosť v riadiacej pozícii, pokročilá znalosť MS Office a vodičský preukaz skupiny B.

Náplň práce

Ako uvádza štátny podnik na svojom webe, vedúci strediska zodpovedá za komplexnú činnosť výstavného areálu, pripravuje podklady pre jednotlivé opravy, údržby a rekonštrukcie budov, zabezpečuje poriadok vo výstavnom areáli ako aj na všetkých výstavných podujatiach podniku.

Okrem toho riadi činnosť oddelenia energetiky, vodného a odpadového hospodárstva, zodpovedá za ochranu majetku v podniku, spracováva analýzy hospodárenia výstavného areálu a určuje optimalizačné opatrenia.

Medzi jeho úlohy patrí aj vytváranie a zavádzanie nových pracovných postupov, riadenie, či motivácia podriadených zamestnancov i zvolávanie pravidelných porád výstavného areálu.

Ponúkaný plat

„Okrem skvelej príležitosti na spoluprácu vo veľkom tíme ponúkame plat vo výške od 1 400 eur a rôzne benefity (odmeny, notebook, mobilný telefón, a i.). Finálna výška základného platu sa určí podľa odborných skúseností a praxe uchádzača,“ uvádza štátny podnik.

O miesto sa môžete uchádzať do 19. apríla. Svoj životopis môžete poslať na adresu HR@agrokomplex.sk.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM