Lucia Lauková Kultúra

Zabavte sa s deťmi koncom prázdnin: TIPY na podujatia v Nitre a okolí

Začiatok školského roka roka už klope na dvere. Pokým sa definitívne rozlúčime s letom, čaká nás a najmä tých najmenších ešte niekoľko zaujímavých podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Zabavte sa s deťmi koncom prázdnin: TIPY na podujatia v Nitre a okolí
Zdroj: TASR

HURÁ PRÁZDNINY, ŠKOLA VOLÁ

Občianske združenie Chotáre Žitavy organizujú 1. septembra v obci Lúčnica nad Žitavou podujatie s názvom Hurá prázdniny, škola volá. Program sa začne o 14.00 hodine pod bocianím hniezdom. Deti sa môžu tešiť na sokoliarov, hasičov, traktor, lúčnické autíčko Muvo či zdvižnú plošinu. Nebudú chýbať súťaže pre malých a veľkých.

DEŇ DETÍ A DEŇ RODINY

Vedenie Miestneho spolku Slovenského Červeného kríža organizuje 1. septembra turistickú akciu s názvom Deň detí a deň rodiny. Zraz je o 14.00 hodine v dolnom parku v obci Žirany. Cieľ je pri vodojeme – poľovníckej chate, kde všetkých účastníkov čaká olovrant v podobe opekačky s občerstvením.

SPOLU NA SÍDLISKU

3. septembra v areáli komunitného centra na Nedbalovej ulici 17 sa bude konať zaujímavé podujatie, pre všetkých ktorým zaleží na svojom okolí. Priložiť ruku k dielu môžete aj vy a určite sa niečo nájde aj pre menších. Program začína o 12.00 hodine maľovaním paletového sedenia a skrášľovaním areálu. Od 16.00 hodiny sa bude vytvárať spoločná kresba na plot. Tešiť sa môžete na hudobné vystúpenie, grafity, športové turnaje, maľovanie na tvár. Nebude chýbať občerstvenie. Po celý čas bude prebiehať aj DOD programu Cirkus.

HĽADÁ SA NOVÝ SAGAN

Cyklistické preteky pre najmenších sa budú konať 3. septembra v obci Poľný Kesov v spolupráci s Cyklistickým klubom CK Nitra a obcou Poľný Kesov. Podujatie je súčasťou Nitrianskeho cyklomaratónu. Prezentácia malých cyklistov bude v sobotu od 9:30 do 10:30 hod. v budove Hasičskej zbrojnice v obci Poľný Kesov. Štart prvej kategórie je naplánovaný na 11:00 hod. Štartovať môžu všetci na bicykloch, kolobežkách alebo odrážadlách. Povinnou výbavou každého pretekára je cyklistická prilba. Najlepší pretekári budú odmenení a každého pretekára čaká v cieli sladká odmena.

ŠPORTOVO-REKREAČNÝ DEŇ RODÍN

V rámci obecných slávností v obci Nitrianske Hrnčiarovce sa bude konať v nedeľu 4. septembra Športovo-rekreačný deň rodín. Podujatie je súčasťou dvojdňových osláv. Tradičné hry, súťaže, atrakcie,budú pripravené od 15.00 hodiny. Vyskúšať si môžete aj tvorivé dielne.

Môže vás zaujímať:

Arriva Nitra otvorí svoje brány: Pripravuje pestrý PROGRAM

Letecký deň v Nitre sa blíži: TOTO sú ceny vstupného!

Tip na výlet: Objavte krásu neďalekej obce, ponúka históriu aj malebnú prírodu

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM