Lucia Lauková Kultúra

Letecký deň v Nitre sa blíži: TOTO sú ceny vstupného!

Dlho očakávané ceny vstupeniek na Letecký deň v Nitre sú konečne známe. Pozrite s akou sumou musíte rátať.

Ilustračný obrázok k článku Letecký deň v Nitre sa blíži: TOTO sú ceny vstupného!
Zdroj: TASR

Od zverejnenia informácie o návrate Leteckého dňa do Nitry, bol každý nadšenec tohto podujatia zvedavý na výšku vstupného. Organizátori prelomili ticho a na otázky netrpezlivých fanúšikov konečne dali jednoznačnú odpoveď. „Vďaka partnerom a sponzorom sú priaznivé ceny,“ povedal Marián Hadnagy.

Jeden vstup pre dospelého človeka bude stáť 7 eur. Deti vo veku od 6 do 15 rokov a sprievod ZŤP zaplatia vstupné vo výške 3 eur. Dospelí nad 60 rokov, deti do 6 rokov a ZŤP majú vstup na Letecký deň v Nitre úplne zadarmo.

Letecký deň sa do nášho mesta vráti po ôsmych rokoch. Tešiť sa naň môžete už 10. septembra 2016 v čase od 9.00 do 16.00 hodiny na Medzinárodnom letisku/ International Aerodrome NITRA – LZNI.

Posilnenou kyvadlovou dopravou sa organizátori pokúsia odstrániť problém s parkovaním v blízkosti letiska. „Vzhľadom na obmedzený počet parkovacích miest v blízkosti letiska by sme požiadali návštevníkov aby využili posilnenú kyvadlovú dopravu autobusmi č.19, č.32 ktorý bude predĺžený až do Janíkoviec a retrobusom,“ informuje Marián Hadnagy.

Vstupné:

  • Dospelý 7 eur
  • deti (6–15r.), sprievod ZŤP 3 eurá
  • dospelý nad 60r. deti do 6r., ZŤP 0 eur

Môže vás zaujímať:

Organizátori pripravujú letecký deň: Predajcovia so stánkami sa už môžu hlásiť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM