Rastislav Búgel Krimi

Vodič (56) si na aute našiel papuču: Čo spravil potom vás prekvapí!

Nájsť si na aute papuču a miesto privolania MsP ju odpíliť? Svoje o tom vie aj jeden z nitrianskych vodičov. Muž (56) si svojím konaním poriadne zavaril.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (56) si na aute našiel papuču: Čo spravil potom vás prekvapí!
Zdroj: Dnes24.sk

V podvečerných hodinách sa rozozvučal telefón mestskej polície v Nitre. Niekto nahlásil muža, ako píli „papuču“ na kolese svojho auta.

„Snažil sa ručnou pílkou prepíliť rameno blokovacieho zariadenia, ktoré bolo osadené na vozidle stojacom v zákaze na autobusovej zastávke,“ informuje MsP v Nitre.

Hliadka mestskej polície sa presunula na miesto. Podľa informácií MsP v Nitre sa muž so svojím autom už pohol z miesta. „Poškodené blokovacie zariadenie bolo pohodené vedľa jeho vozidla,“ informuje mestská polícia na svojej webovej stránke. Polícia sa dala do preverovania totožnosti „šikovného“ vodiča. „56-ročný muž z Nitry uviedol, že nechcel čakať na príchod hliadky mestskej polície, že nemá peniaze na pokuty a preto blokovacie zariadenie prepílil,“ informuje MsP v Nitre.

Hliadka mestskej polícia privolala hliadku policajného zboru. „Pri dychovej skúške sa prítomnosť alkoholu v dychu vodiča potvrdila. Ešte predtým, ako si kolegovia z dopravnej polície vodiča a celý prípad prevzali, zasahujúci mestskí policajti spísali zápisnicu o poškodení blokovacieho zariadenia,“ informuje MsP v Nitre.

Vodič (56) však neprestával prekvapovať. „Hliadka PZ SR pri zisťovaní totožnosti vodiča i vozidla zistila, že predmetné motorové vozidlo je celoslovensky hľadané, nakoľko bola týmto vozidlom spôsobená dopravná nehoda a vodič z miesta nehody ušiel,“ informuje MsP v Nitre.

Čítajte tiež:

Vyhrážky v potravinách, muž chcel od predavačky peniaze: Policajti zverejnili identikit! FOTO

Krádež v nitrianskej herni: Polícia zverejnila kamerový záznam, zisťuje totožnosť muža

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM