Rastislav Búgel Krimi

Vyhrážky v potravinách, muž chcel od predavačky peniaze: Policajti zverejnili identikit! FOTO

Policajti hľadajú neznámeho muža. Ten mal vojsť do predajne a vyhrážkami žiadať peniaze od vystrašenej predavačky.

Ilustračný obrázok k článku Vyhrážky v potravinách, muž chcel od predavačky peniaze: Policajti zverejnili identikit! FOTO
Zdroj: TASR

Nitrianski policajti sa opäť obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní. Zamerali sa na muža, ktorého identikit nájdete v priloženej galérii.

V piatok 20. februára okolo deviatej hodiny dopoludnia prišiel do predajne potravín na Kasalovej ulici v Nitre zákazník. „Popri tom ako ho predavačka obsluhovala, ju požiadal, aby otvorila pokladňu a vydala mu celú hotovosť. Svoju požiadavku viackrát zopakoval,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. To však z jeho strany nebolo všetko.

„Dokonca pritvrdil vyhrážkou, že predavačku postrelí do pleca. Tváril sa pri tom, že vo vrecku má zbraň,“ informuje nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

V tom okamihu mal do predajne prísť syn majiteľky. „Predavačka ho poprosila nech zamkne a volá políciu. Podozrivý z obchodu okamžite odišiel,“ informuje Čuháková.

Podľa popisu svedkov ide o muža vo veku asi 45 rokov, vysokého približne 165 až 170 cm, plnoštíhlej postavy. Mal tmavohnedé prešedivelé vlasy a oválnu plnšiu tvár. Oblečenú mal bledohnedú bundu, bielu mikinu na zips s čiernym nápisom v strede, a bledomodré džínsy. „Hovoril po rusky alebo s ruským prízvukom. Podobnosť identikitu s podozrivou osobou je asi 80 percentná,“ informuje policajná hovorkyňa R. Čuháková. Pokiaľ ste muža z identikitu spoznali, informácie môžete podať na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Foto: ilustračné

Identikit
1
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM