Rastislav Búgel Kultúra

Vianočný darček pre najmenších: Staré divadlo pripravuje novú premiéru!

Tradičnú rozprávku v netradičnom prevedení si pripravili v Starom divadle Karola Spišáka v Nitre. Rozprávka o troch prasiatkach osloví všetky vekové kategórie.

Ilustračný obrázok k článku Vianočný darček pre najmenších: Staré divadlo pripravuje novú premiéru!
Zdroj: Dnes24.sk

Staré divadlo Karola Spišáka v Nitre si na predvianočný čas pripravilo zaujímavú premiéru. Rozprávka Tri prasiatka je určená pre všetky vekové kategórie. Tradičný príbeh v netradičnom prevedení ožije na doskách Starého divadla v piatok 20. decembra o 18:00 hodine. „Rovnako ako i v pôvodnej rozprávke si bračekovci domy zo strachu pred vlkom stavajú, pred istou „smrťou“ ozlomkrky utekajú, ale …Všetko ostatné je v našej rozprávke trochu inak a trochu onak,“ informuje za Staré divadlo Karola Spišáka Katarína Petrusová.

Repríza v budúcom roku

Zaujímavé prevedenie tradičnej rozprávky si budeme môcť užiť aj v roku 2014. „Najbližšia repríza pre verejnosť bude v nedeľu 19. januára o 15:00 a 17:00 hod.,“ informuje Petrusová. Režisérom predstavenia sa stal Šimon Spišák, scénu a kostýmy nakreslil Karel Czech a rozprávku Vám porozprávajú : Andrea Ballayová, Agáta Solčianska a Katarína Petrusová ako prasiatka , Miloš Kusenda ako vlk a o hudbu sa postarajú Dunčovia. „Veríme, že Vás naše nové predstavenie poteší, pobaví, ale aj prekvapí,“ dodala Petrusová.

Tri prasiatka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM