Nikoleta Kováčová Krimi

Nehorázna DRZOSŤ! Zlodej kradol počas SVADOBNEJ hostiny

Mladomanželia si vstup do novej fázy života predstavovali inak. Za dolapenie zlodeja ponúkajú finančnú odmenu.

Ilustračný obrázok k článku Nehorázna DRZOSŤ! Zlodej kradol počas SVADOBNEJ hostiny
4
Galéria

Dary aj financie, ktoré dostali mladomanželia Filip a Katarína zo Zlatých Moraviec, si z ich auta odniesol zlodej. O prípade informujú noviny.sk.

Mladomanželia sa po obrade presunuli na hostinu do reštaurácie hotela. Dary zostali v uzamknutom vozidle na súkromnom hotelovom parkovisku. „Už keď sa začala taká tá voľná zábava, hneď sa vydala svokra s družičkami, že idú odniesť veci. Svokra prišla, že je tam nejako málo darov,“ uviedol pre portál ženích Filip Hritz.

Išiel na istotu

Zlodej prišiel k autu podľa kamerových záznamov okolo pol deviatej večer. „On vedel, že to je svadobné auto. Bolo vyzdobené, bola to len vypočítavosť,“ uviedla pre noviny.sk nevesta Katarína Hritz.

„Keďže sa na to prišlo pár minút po tom, ako to urobil, efektívne zničil svadbu a tým pádom nie len, že ukradol veľkú sumu, ale okradol moju ženu o jej deň,“ píše na sociálnej sieti mladomanžel.

„Nejde ani tak o peniaze, ako o pokoj na mojej duši. Za informáciu o páchateľovi ponúkam slušnú odmenu,“ dodáva Filip Hritz.

Tisícka za pomoc

Podľa noviny.sk, mladomanželia za dolapenie zlodeja ponúkajú finančnú odmenu. „Ponúkam 1000 eur tomu, kto mi dokáže identifikovať toho zlodeja,“ upresnil ženích.

Prípad už vyšetruje aj polícia. „Polícia v Zlatých Moravciach začala trestné stíhanie pre prečin krádeže,“ povedala pre noviny.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Jana Šinková.

FACEBOOKOVÍ PRIATELIA, POTREBUJEM POMOC V NAJDENI TOHOTO CLOVEKA. Nejde ani tak o peniaze ako o pokoj na mojej duši. Za...

Posted by Filip Cico Hritz on Tuesday, October 1, 2024

Prečítajte si tiež:

Zlodej okradol mladomanželov
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM