Správy

Rekonštrukcia Cabajskej cesty pokračuje: So zdržaním rátajte ešte týždeň, FOTO

Začal sa tretí týždeň rekonštrukcie Cabajskej cesty v Nitre. Vodiči musia s dopravnými obmedzeniami rátať až do 19. júna.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia Cabajskej cesty pokračuje: So zdržaním rátajte ešte týždeň, FOTO
7
Galéria
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Rekonštrukcia Cabajskej cesty v Nitre prebieha od 30. mája. Práce by mali byť hotové do nedele 19. júna, kedy sa zároveň skončia aj dopravné obmedzenia.

Opravy prebiehajú v úseku od železničného mosta po prevádzku predajne „Tóth železiarstvo“ a spôsobujú vodičom zdržanie. S tým musia rátať aj naďalej.

Prečítajte si tiež

Dopravné obmedzenia

Doprava je striedavo vedená okolo pracoviska vo voľnom jazdnom pruhu. Počas víkendových dní sú naplánované aj krátkodobé uzávierky križovatiek dotknutých ulíc Železničiarska, Murgašova, Šurianska, Tehelná a Dolnočermánska s vylúčením cestnej premávky a jej nasmerovaním na obchádzkové trasy.

„Nakoľko ide o dopravne významnú cestu v rámci mesta Nitra s vysokou intenzitou cestnej premávky, Krajský dopravný inšpektorát KR PZ v Nitre vyzýva účastníkov cestnej premávky k náležitej trpezlivosti, k nutnosti sledovania prenosného dopravného značenia a k rešpektovaniu pokynov oprávnených osôb a policajtov, ktorí budú v kritických miestach počas realizácie predmetnej stavby zabezpečovať bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky," uviedla polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Rekonštrukcia Cabajskej cesty v Nitre
7
Galéria
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM