Aktualizované Rastislav Búgel Iné športy

Martin (24) si vie užívať život: Na nitrianskom kúpalisku predviedol parádne kúsky! VIDEO

Martin Šimora sa išiel, tak ako mnoho obyvateľov nášho mesta, cez víkend osviežiť na nitrianske letné kúpalisko. Priniesol si parádne video.

Ilustračný obrázok k článku Martin (24) si vie užívať život: Na nitrianskom kúpalisku predviedol parádne kúsky! VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Martin Šimora (24), študent nitrianskej UKF, si vie poriadne užívať život. V nedeľu 14.júna sa s priateľmi vybral na nitrianske kúpalisko. Na tom by nebolo nič zvláštne. Počas víkendu si totiž našli cestu na kúpalisko tisíce návštevníkov. Martin sa však venuje parkouru a v decembri ste si s ním na našich stránkach mohli prečítať rozhovor – Rozhovor s nitrianskym parkouristom Martinom Šimorom: Začínalo sa na pieskoviskách, dnes sa točia klipy .

Skúsený športovec si aj na kúpalisku našiel chvíľu času a poriadne si zatrénoval. Všetkému sekundovala kamera, ktorá jeho snaženie zachytila. „Tomuto športu sa venujem už 9. rokov a tak sa stal súčasťou môjho života. Aktuálne som aj asistent trénera na akadémii parkour a freerunning v Nitre, kde tieto športy vyučujeme mládež, a taktiež mám za sebou obrovské množstvo vystúpení akrobaticko – kaskadérskeho charakteru so skupinou Team SX a tak neberiem podobný tréning ako frajerinu, ale ako bežný tréning po pri relaxe,“ prezradil 24-ročný športovec. Martin dokonca zakladal portál o pohybe a zdraví, kde dodnes publikuje svoje články.

Zaujímalo nás, aké sú reakcie okolia, keď šantí podobne ako na kúpalisku. „Vždy je to rovnaké, niektorí si všimnú a upozornia na to svojich známych. Niektorí sa zastavia, spýtajú sa čo to je za šport, koľko sa tomu venujem/e a podobne. Hlavne deťom a ich rodičom sa to páči, tí patria medzi pozorných divákov :) Je to super spríjemniť niekomu program dňa a to len tým, že si trochu zatrénujem na verejnosti,“ prezradil Martin Šimora.

Ako ďalej povedal, podobné videá vznikajú za pochodu. „Zoberiem si zo sebou malú kameru a snažím sa zachytiť to najlepšie zo dňa,“ informuje Martin Šimora. Videá však nerobí len tak bezdôvodne. „Zbieram video materiál na video Leto 2015, ktoré sa snažím robiť každý rok :) Navyše tým poteším priateľov, tým že sa uvidia vo videu a možno motivujem niekoho ísť na kúpalisko, kedže je to video Fresh,“ povedal freerunner Martin Šimora.

Čítajte tiež:

Kúpalisko otvorilo svoje brány: Návštevníci vyskúšali novinky

Poriadne sa vybláznil na nitrianskom kúpalisku: Sleduj video!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM