Správy

Zmena na odbernom mieste v nemocnici: Testovať budú prioritne objednaných ľudí

Antigénové odberné miesto vo Fakultnej nemocnici v Nitre bude po novom prednostne brať objednaných záujemcov o testovanie.

Ilustračný obrázok k článku Zmena na odbernom mieste v nemocnici: Testovať budú prioritne objednaných ľudí
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

V Nitre je počas týždňa otvorených päť antigénových odberných miest. K doterajším stálym štyrom odberným miestam pribudlo nové na Levickej 11. Zriadila ho spoločnosť MEDIHOL TT.

Novootvorené odberné miesto je v prevádzke od pondelka do nedele. Odbery robia každý deň od 10.00 do 18.00 hodiny.

Objednávkový systém

So zmenou pravidiel by ste mali rátať, ak sa chystáte na antigénový test do nemocnice, ktorá spustila objednávkový systém. Objednáva sa elektronicky. Formulár nájdete TU!

„Testujeme iba takto objednaných ľudí, pričom ak nastane situácia, že príde človek, ktorý napríklad nemá prístup k internetu vzhľadom na vysoký vek, otestujeme aj jeho,“ ubezpečila hovorkyňa nemocnice Tatiana Kubinec.

Zoznam odberných miest v Nitre

Okrem odberných miest na Levickej 11 a v nemocnici na Špitálskej 6, sa v Nitre testuje aj pred budovou RÚVZ na Damborského 15. Toto odberné miesto je však otvorené len v pondelok a v stredu od 8.00 do 11.00.

Počas pracovného týždňa je otvorené aj odberné miesto spoločnosti SANAS Topoľčany na Výstavnej 4. Odbery sa robia od 10.00 do 13.00 a od 13.30 do 18.30. Časenky sa vydávajú medzi 9.00 a 10.00.

V testovaní sa cez týždeň pokračuje aj v kasárňach na Jeleneckej ulici (budova č. 209). Odberné miesto je otvorené od 10.00 do 18.00. O časenku môžete požiadať na čísle 0903 820 003.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM