Aktualizované Lucia Lauková Šport Hokej

Vráti sa tréner Stavjaňa do Zlína? HK Nitra to nepotvrdil

Český denník píše o odchode trénera Antonína Stavjaňu do Zlína ako o hotovej veci. Stále však prebieha sezóna. O vyjadrenie sme požiadali nitriansky klub.

Ilustračný obrázok k článku Vráti sa tréner Stavjaňa do Zlína? HK Nitra to nepotvrdil
9
Galéria
Zdroj: TASR

Hokejový klub PSG Berani Zlín majú čakať podľa denníka isport.cz veľké zmeny. Jednou z nich má byť návrat trénera Antonína Stavjaňu, ktorý momentálne vedie HK Nitra.

„Dohodnuté. Dohoda o comebacku Antonína Stajvaňu do rodného mesta sa má za hotovú vec. Bývalý reprezentačný obranca dorobí v Nitre svoju prácu a presunie sa na Moravu,“ píše portál isport.cz. Ťahať ho tam podľa denníka majú aj rodinné dôvody.

Informáciu však ani jeden z klubov zatiaľ nepotvrdil. „Žiadne meno teraz nemôžem potvrdiť. Dotyčný má do 30. apríla zmluvu inde,“ povedal pre isport.cz športový manažér Jiří Šolc z klubu PSG Berani Zlín.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

O vyjadrenie sme požiadali aj riaditeľa HK Nitra Miroslava Kováčika. „Nebudeme sa k tomu vyjadrovať počas prebiehajúcej sezóny. Tá informácia neprišla z klubu. Pán Stavjaňa má v Nitre platnú zmluvu,“ povedal pre Nitra24.sk Miroslav Kováčik riaditeľ HK Nitra.

Vedenie HK Nitra už zverejnilo svoje stanovisko aj na klubovej stránke. „K medializovaným informáciám v českých médiách môžeme dodať len toľko, že tréner Stavjaňa má s naším klubom zmluvu aj na ďalšiu sezónu,“ uviedol HK Nitra na webe klubu.

Foto: ilustračné

Tréner Antonín Stavjaňa
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM