Lucia Lauková Šport

Volejbalových majstrov pobavili Panikári: Hráči darovali riaditeľovi DAB dres

Nitrianski volejbalisti sa vydali za kultúrnych zážitkom do Divadla Andreja Bagara v Nitre. Hráčov privítal aj riaditeľ Jaroslav Dóczy.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalových majstrov pobavili Panikári: Hráči darovali riaditeľovi DAB dres
17
Galéria
Foto: Monika Földešiová

Pri komédii Panikári sa mohol odreagovať tím volejbalových majstrov, vrátane realizačného tímu v pondelok 28. novembra v Divadle Andreja Bagara v Nitre. Hráči sa tak ocitli pre zmenu v úlohe diváka. Výkony museli podávať traja herci, ktorých úlohou bolo aj športové obecenstvo pobaviť. Či sa im to aj podarilo, prezradili reakcie volejbalistov po predstavení.

Návšteve divadla sa nebránil ani šéf tréner Marek Kordoš. „Nie je to kino, nie sú to americké trháky a seriály. Máme inteligentný tím, ak sa im to zapáči, nevidím dôvod, prečo sem nechodiť pravidelne,“ priznal Marek Kordoš pre klubový web.

Pri kapitánovi mužstva sa úloha hercom podarila splniť. „Bol som prvýkrát na takomto predstavení a veľmi som bol zvedavý, ako len traja herci dokážu hrať v celej hre. Myslím, že to zvládli a miestami som sa dobre zasmial,“ povedal pre klubový web kapitán Peter Kašper.

Slovinský hráč Andrej gut nepotreboval tlmočníka, na hre sa výborne zabavil. „Hra sa mi páčila. Samozrejme som nerozumel všetkému, ale pohyby a výrazy tela boli zábavné takmer stále, takže som sa dosť nasmial,“ prezradil pre web klubu, slovinský prírastok Andrej Grut.

Šancu komédii Panikári dal aj Martin Turis, ktorý priznal že s divadlom až taký kamarát nie je. „V divadle som bol asi raz a zaspal som. Tým, že ide o veľmi zábavnú komédiu, nechám sa prekvapiť,“ uviedol pred predstavením. Ako prezradil na webe klubu hra ho tentokrát neuspala, no prednosť dáva inej forme relaxu. „Odpozeral som si a hotovo, miestami som sa aj zasmial. Ja sa však s divadlami moc nepriatelím, radšej relaxujem formou spánku,“ priznáva Martin Turis na stránke klubu.

Na divadelnom predstavení chýbal Matej Kubš. Podľa informácií klubu sa tešil na zmenu športového kolotoču, no kvôli vírusu sa účasti napokon musel vzdať.

Hráčov privítal aj riaditeľ divadla Jaroslav Dóczy. Od tímu VKP Bystrina dostal aj majstrovský dres s podpismi, vlastným číslom a menom.

Riaditeľ DAB sa podľa vyjadrení pre klubový web pohráva s myšlienkou premiešať športových a kultúrnych divákov a vytvoriť im možno aj nejaké spoločné podujatie. „Veľmi sa teším, že mi vychádzajú moje plány otvoriť divadlo aj športovcom a rozvíjať vzťahy medzi najlepšími kolektívmi Nitry,“ povedal pre klubový web, riaditeľ DAB v Nitre Jaroslav Dózcy.

Pozrite si fotky z návštevy našich volejbalových majstrov Divadla Andreja Bagara v Nitre!

Volejbalových majstrov pobavili Panikári: Hráči darovali riaditeľovi DAB dres
17
Galéria
Foto: Monika Földešiová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM